Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçimi 1.90 boy

thekut

Üye
Tepki
2
merhaba arkadaşlar, şehir içi spor salonuna gidip gelirken ve sahil turları için kullanacağım 300-400 tl arasında bir bisiklet arıyorum, boyum 1.90 kilom 110 yani beni taşıyacak bir bisiklet lazım :) direk model tavsiyesi verebilirseniz sevinirim. ayrıca bel fıtığı rahatsızlığımdan dolayı çok ağır bir bisiklet olmasa iyi olur arasıra eve çıkarmak gerekecek :)

tavsiyelerinizi bekliyorum.

Scudo
benim boy ve kiloma yakın bir arkadaşın başlığından kopya çekerek şöyle biri bisiklet buldum fiyat olarak bütçeyi geçiyor ama belki taksitle falan birşeyler olabilir yinede karar vermiş değilim fikirlerinizi bekliyorum.

(link)

Bence linkte verdiğiniz bisikletin aksesuarsız versiyonu daha iyi gibi. Hem 100ytl daha ucuz, hem de fazladan aksesuar ağırlığı taşımayın. Hem aksesuarlar bir süre sonra zıngır zıngır ses çıkaracaktır, gereksiz:)

(link)

• Beğen
Tepkiler: thekut
bende zaten o aksesuarlara takılmıştım, çıkartabilirmiyim diye düşünüyordum verdiğiniz link çok iyi oldu çok teşekkürler.

benim ölçülerime göre 49cm lik seçenek çok küçük olur mu çünkü bisiklet tercihi ölçülerinde 53-56cm olarak gördüm sanırım.

ayrıca bu segmentte yine benim ölçülerime göre farklı bir alternatif fikri olan var mı?

p6 biraz tuzlu gibi ama yukarıda da bütçeyi aşmıştık ok onuda listeye aldım fakat bir de şöyle bir alternatif var 20" lik modeli gayet uygun gibi;

özellikle beyaz rengini sevdim

Sedona BORLA

(link)

Senin boyuna en uygun bisiklet olcusu dag bisikleti icin 20-21 inc kadro, yol bisikleti icin ise 59 cm veya 60 cm daha ufak kadrolardan tam verim alamazsin.
Butcen biraz kisitli ama ikinci elde iyi bir arastirmayla guzel bisikletler cikabilir, benim tavsiyem sifir kadro almaktansa ikinci elde arastirma yapman .

Geri