Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçimi b'twin

@MAF
Bence hiç girme o modele.Haziranda 26 jant 560 alırsın. 1800 liraya.

Scudo
@Rafael bankadan dediğin gibi taksit yapma imkanı var ben de aynı şekilde akbank aracılığıyla almıştım. TEMMUZ 2015'te aldım. Yarış bisikletine geçtiğim için satıyorum eğer düşünürsen yardımcı olurum. Kazasız belasız binmen dileğiyle hangisini alırsan al hayırlısı olsun senin için:harika::harika::harika:

@Dogukanersoz banka işi artık yattı nakit parayı çözdüm :D 3000 falan var ama şimdi rafal 740 2700 e düşmüş onu almaya kalksam mağazadan bide peşin ödesem 2500 e indirebilir miyim ? öyle bi imkanım var mıdır ?

@Aykuttasdelen kardeşim bu paylaşımı yaparak 26 jant rr 560 tan vazgeçtirteceksin beni.(haziranda alacağım)

• Beğen
Tepkiler: Aykuttasdelen
@muratturan2121 :) şimdiden hayırlı olsun hangisi olursa olsun bisiklete binmek ayrı bir mutluluk sebebi.

@Aykuttasdelen
Kesinlikle. ;) Bende muhtemelen 560 26 jant olanını alacam.12.5 kg gibi bir ağırlığı var. (Medium) :) Rafal 11.5 :) bayağı fark ediyor. :) donanımı saymıyorum bile. Ama artık Rafalı ileri bir tarihte artık. :)

@muratturan2121 büyük ihtimalle kuvvet rafalların yeni serisi gelecektir zaten :) 720si 740dan çok daha ağır, 560 bile daha hafif geldi bize

560'ı da denedik biz gayet güzel akıcı ve oturaklı alet bizim gaza gelmemiz sonucu bunları aldık :)

@Aykuttasdelen abartısız söyliyeyim 560 26 jant modeli şuan piyasadaki fırsat ürünü(tabi o paraya).Rafalın yeni modelleri farklı isimlerle gelecek ama aynı donanım 2700-3000 e olmaz.Daha pahalı olur ki sizöiyi zamanlamayla aldınız. ;) Mosso grovy var. Sözde karbon 3500 lira 13 kg :) donanım olarak çok daha alt seviyelerde. :) seçiminiz doğru. Güle güle kullanım. Ama kadroya dikkat.Darbelere karşı.Hafiflik sağlamlıkla karıştırılmasın. ;)

@muratturan2121 gövde narin - onun çok iyi farkındayız :( minik birer nazarlıkları oldu aletlerin.

ama biz extreme kullanmıyoruz pek problem olmaz sağlam düşmez isek :)

yeni modeller büyük ihtimal her zamanki gibi abartılı fiyatla gelecek

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: muratturan2121
@Aykuttasdelen o seviyede ki bisikletler için hassasiyet normaldir. Ben yerinizde olsam kadroyu herhangi bir şekilde kaplardım. ;) biraz araştırmanızı öneririm. :) İyi günler.

@muratturan2121
Ben 1.88 boyunda ve 115 kg ım.konu bildiğimbir konu degıl malesef.27,5 jant ve xl altımda komik durmaz diye tercihetmeyi dusunuyorum.haziran ayının bir özelliği mi var?donanımdan kasıt vites sistemi ise bence cok onemli degil.masa fren ve kadrosu iyi gorunuyor.diğer secenek ise 26 jant olacak ve xl bulabilir miyim bilemiyorum.fiyatına kıyasla bunlarda dusunulduğunde ne dersiniz?

@MAF hocam haziranda 26 jant XL ve medium gelecek. 560 eski modeli yeni model 27.5 a göre daha hafiftir.Fakat boyunuza göre 27.5 daha uygun olacaktır.Bence haziranda 26 jantın XL ve 27.5 u deneyip siz karar verin! ;) ciddi vüfark yok donanımlarında ama 560 eski modeli 30 vites ve rockshock Xc 32 maşa veriyor.

Bende hayırlısıyla rafal 740 ı alıcam haftya. Boyum 185 iç bacak boyum da 85 :D L kadronun olucağını düşünüyorum.

Ama sanırım L kadro kalmamış acaba XL çok mu büyük olur ki?

@Rafael gidip bir denersen kardeşim.2700 olmuşken kaçırmamnı öneririm.Hayırlı olsun.

Gidip denemem biraz sıkıntı Eskişehir de oturuyorum ama brandium da l vardı en son bi arayıp sorarım olmadı otobüse biner giderim denerim alır otobüsle geri dönerim :D

@Rafael bu ürün ayrıca İstanbul'da bulunuyor bildiğim kadarıyla.Mersin Adana İskenderun'da şubelerinde yok.

internetten alıp sana en yakın decathlona gelmesini bekleyeceksin (ben bekledim çok zor oluyor :agla:)

yok ya beklemektense otobüsle gider alırım :D zaten dediğim yerde istanbulda ataşehirdeki decathlon mağazasının ismi en iyisi öyle yapıcaz.
XL kadro çok hayvani durur ya zevk alamam ondan büyük ihtimal, L kadro iyi, tam olucak gibi

Geri