anzolot
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.255
- İsim
- murat yücedemir
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Arkadaşlar merhaba, formda bu konuyla ilgili çok fazla şeyler var fakat her bir konuyu okuduğumda kafam daha çok karışıyor allak bullak olmuş durumdayım.
Şu an kullandığım bisiklet Cannondale quick 6 xl kadro, üzerindeki donanımlar standart verildiği gibi duruyor.
Bu bisikleti gerçekten çok seviyorum ama kadro boyu bana bir tık büyük galiba.
Bisikleti değiştirmeye karar verdim, eylül ayında toplamda 800-900 km.'lik bir tura çıkacağız. Bilgi ve tecrübenizden faydalanıp bisiklet seçimimde yardımlarınızı rica ediyorum.
Boyum 1.76, kilom 70
Cannondale quick 5 (ikinci el) = 1200 tl.
Specialized crosstrail 2013 (ikinci el) = 1500 tl.
Specialized sirrus sport (sıfır) = 1.700 tl.
Specialized tricross 2013 (ikinci el) = 2.200 tl.
Cannondale quick cx 4 2016 (sıfır) = 2.300 tl.
Scott Sportster (ikinci el) = 1.000 tl.
Bu arada bir bisikletçiye sorduğumda Giant'ın bir modelinden bahsetti ağırlığı 9.1 kg. Giant T1 mi Air mi dedi açıkçası o kadar mevzudan sonra aklımda tutamadım, eminimki bu bisiklette çok iyi ama kadrosu bana biraz klasik eski bisikletler gibi nostalji tadında göründü, arkaya bağlayacağın bagaj ile maksimum 10 kg yük taşıyabilirsin aksi takdirde bisiklete veya janta zarar verirsin dedi.
Sizce nasıl bir şey yapayım?
Bu arada buraya yazdığım bisiklet marka ve modelleri arasında kalmış değilim ammaa Specialized markası bana çok çekici geliyor model vs. bilmiyorum ama özellikle beyaz kadrolu olana aşık oldum diyebilirim, tavsiyeleriniz beni yönlendirmiş olacak..
Şu an kullandığım bisiklet Cannondale quick 6 xl kadro, üzerindeki donanımlar standart verildiği gibi duruyor.
Bu bisikleti gerçekten çok seviyorum ama kadro boyu bana bir tık büyük galiba.
Bisikleti değiştirmeye karar verdim, eylül ayında toplamda 800-900 km.'lik bir tura çıkacağız. Bilgi ve tecrübenizden faydalanıp bisiklet seçimimde yardımlarınızı rica ediyorum.
Boyum 1.76, kilom 70
Cannondale quick 5 (ikinci el) = 1200 tl.
Specialized crosstrail 2013 (ikinci el) = 1500 tl.
Specialized sirrus sport (sıfır) = 1.700 tl.
Specialized tricross 2013 (ikinci el) = 2.200 tl.
Cannondale quick cx 4 2016 (sıfır) = 2.300 tl.
Scott Sportster (ikinci el) = 1.000 tl.
Bu arada bir bisikletçiye sorduğumda Giant'ın bir modelinden bahsetti ağırlığı 9.1 kg. Giant T1 mi Air mi dedi açıkçası o kadar mevzudan sonra aklımda tutamadım, eminimki bu bisiklette çok iyi ama kadrosu bana biraz klasik eski bisikletler gibi nostalji tadında göründü, arkaya bağlayacağın bagaj ile maksimum 10 kg yük taşıyabilirsin aksi takdirde bisiklete veya janta zarar verirsin dedi.
Sizce nasıl bir şey yapayım?
Bu arada buraya yazdığım bisiklet marka ve modelleri arasında kalmış değilim ammaa Specialized markası bana çok çekici geliyor model vs. bilmiyorum ama özellikle beyaz kadrolu olana aşık oldum diyebilirim, tavsiyeleriniz beni yönlendirmiş olacak..