Merhaba.
Hikayeyi anlatayım; bisiklet almak istiyorum.
Ankara'da Yiba Çarşısı'na gidip biraz piyasa araştırması yaptım. Beğendiğim modeller şunlardı:
- Bianchi NTH 7 (2200 TL)
- Mosso Black Edition 27.5 (1750 TL)
- Carraro Big 829 (1700 TL)
- Carraro Daytona 2727 (1650 TL)
- Salcano Astro 29 HD (1600 TL)
Sanırım bunların arasından da en çok Carraro Big 829'u beğendim.
Boyum 187 cm, iç bacak boyum ise 84 cm. 29" jantlı modellerde 19" kadro biraz büyük geldi. 27,5" jantlı modellerde 19" ile rahat ediyorum. 29" jant + 18" kadro da rahat oluyor...
Sizce yukarıdaki modellerden hangisini tercih etmeliyim? Veya bu fiyat mertebelerinde önereceğiniz başka bir model var mıdır?
Derken, bir tanıdığım elindeki iki bisikleti satmaya karar verdi. Onlar da bir arkadaşlarından almışlardı. Bisikletlerin ilk sahibi olan çift, yalnızca birkaç sefer binebilince elden çıkartmaya karar vermişler. Bizimkiler de o sırada bisiklet sevdasıyla almışlar. Şimdi onlar da yalnızca 3 kere binebilince elden çıkartmaya karar verdiler. Ben de bu sırada bisiklet sevdasıyla almak istiyorum.
İşbu bisikletler hakkında yorumlarınızı ve biçeceğiniz adil fiyatları öğrenmek isterim. Modeller şunlar:
- Carraro 710 CR-P
- Ghost M 100 Miss Actinum Edition
Fotoğrafları şöyle:
Bu arada; zaten eşim için ikinci bir bisiklet daha almak istiyordum. "İki bisikleti ne yapacaksın?" demeyin.
Şimdiden teşekkürler...