Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçimi için yardım

ali.ozturk

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Merhaba

Arkadaşlar uzun zaman sonra bisiklet almaya karar verdim ve 2 seçenek var aklımda ikisinden sizce hangisini tercih etmeliyim. Şimdiden teşekkür ederim.

(link)

(link)

Scudo
kardeş 2000 lere çıktıysan nye bakıosun bunlara.ithal bisikletlere bak merida scott specilized trek cannondale..
bu fiyatlarda kadro kalitesi daha önemli.

• Beğen
Tepkiler: ali.ozturk
@burak özgüng

Burak Özgün'ün dediklerine bende katılıyorum bütçen de bu kadar yükseklerdeysen Cannondale ve Scott markalarını öneririm bende...

• Beğen
@burak özgüng
Hiç gerek yok Trek 4500 kullandım (2000 lira civarı) şu anda Cararro 475 j race kullanıyorum (1700 lira civarı) tabi bunlar sıfır fiyatları, ikisinden birini seçecek olsam gözüm kapalı Carraro derim. 2000 lira markaya para vermek için yeterli değil bence. Soruya gelecek olursak (link) bu veya bulabilirsen Salcano ng 020 http://img.akakce.com/salcano/salcano-ng-020-slx-z.jpg

• Beğen
Bunların liste fiyatlarına bakmayın 1700 e Salcano 1550 e filan da Bianchi alınabiliyor. Kullanılan özellikler diğer markalara göre daha iyi ikisindede o yüzden bu ikisinden birini seçmiştim. Bu fiyatlarda markamı özellik mi daha ön planda olması lazım ?

ali bey ..
salcanodan şikayetler var burada paylaşıldı ,,,,benim şahit olduğum olay oldu 7500 liralık salcanonun orta göbeğinin yayını koymamışlar üstelik bisiklet karbon idi...salcanonun mekanikçileri sınıfta kalmıştır bütçeniz yüksek ise bence iyi markalara yönelim örnek scott örnek ,trek, carraro,specilized,cannondale olabilir..önemli olan üzerindeki kompenatların kalitesi xt arka aktarıcı kullanıyorum mükemmel lx vites sistemleri mükemmel ..lx ve xt kompenantlar iyidir xtr ler çok pahalıdır yarışa girecek iseniz xtr li bisiklet alın ,,,,en uzun ömürlü ve hafif kompenantlar kesinlikle xt dir ama pahalıdır..özellik derken kompenantlar önemlidir, slx ayna kol kullanıyorum randıman iyi

O paraya Salcano alınmaz, vereceğin paraya yazık. Bianchi AFX 9500 fena gözükmüyor ama ben olsam AFX 9500 yerine Carraro CRX 900 alırdım. Carraro'nun renk uyumu daha güzel AFX 9500'ün renkleri göze güzel gözükmüyor. Donanım ve kalite olarak bu iki bisiklette hemen hemen aynı.

• Beğen
Peki arkadaşlar bu paralara ktm ler var onlara ne dersiniz alınır mı ?

İki bisiklette birleriyle yarışamaz, komponentler, kalite, bir markayı takım olarak kullanması, shimano'yu genelde set olarak kullanması bakımından seçecek olsam SALCANO derdim,

Geri