Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet seçimi

musisi

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Sedona
Başlangıç olarak bir mtb almak istiyorum. ghost se 1175-merida matts tfs 100-sedona 741- bu 3'ünden birin almayı düşünüyorum seçmeme yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler :D

Scudo
Sedona 741 bence.

• Beğen
Tepkiler: musisi
peki biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz? çünkü bende bu 2 si arasında gidip geldim en çok

tavsiye istediğiniz bisikletlerin donanım ve özelliklerini de eklerseniz size yardımcı olacak arkadaşlara kolaylık olur..

KADRO SEDONA 741 DOUBLE BUTTED 6061 ALU.
ÖLÇÜ 16" / 18" / 20"
VİTES SAYISI 27
MAŞA RST BLAZE RL
VİTES KOLU SHIMANO ACERA, SL-M390
ÖN VİTES SHIMANO ACERA, FD-M390
ARKA VİTES SHIMANO ACERA, RD-M390
FREN SHIMANO, M445 HIDROLIK
ROTOR SHIMANO, SM-RT54
AYNAKOL SHIMANO ACERA, FC-M391
KASET SHIMANO, CS-HG30-9 11-32T
ZİNCİR YABAN S9C
JANT SDN 2600
ÖN HAZNE SHIMANO, HB-RM35
ARKA HAZNE SHIMANO, FH-RM35
LASTİK SCHWALBE BLACK JACK 26"X2,10
BOĞAZ RACEFACE RIDE XC
GİDON RACEFACE RIDE
SELE BORUSU RACEFACE RIDE 31,6 375mm
PEDAL WELLGO
SELE SEDONA
SELE KELEPÇESİ TRANZ-X
FURŞ TAKIMI NECO
ELCİK VELO

Kadro Matts TFS Comp-D

Ölçüler 16", 18", 20", 22", 24"
Renkler Siyah (Kırmızı/Beyaz)
Maşa SR XCM MLO 100
Vites Shimano M190
Arka vites Shimano Alivio 8
Vites kolu Shimano SL-M360 -3 / -8
Fren kolu attached
Fren Tektro HDC-300 180/160 mm
Aynakol Shimano M171 42-34-24 CG
BB-Set Cartridge Bearing
Zincir KMC Z7 8s
Göbek Disc-F Alloy / Alloy Disc QR
Çember Matts Comp ND
Ruble Sram PG820 11-32
Lastik Merida Race 2.1
Gidon Merida Comp OS, 640 / 25 mm Rise
Boğaz Merida Comp 1 OS, 10°
Furş takımı FSA No.11p Neck
Sele borusu Merida Comp SB12, 31.6 mm
Sele Merida Pro Stripe/Slim
Pedal XC Alloy

biraz detalı oldu :)

Arkadaşlar yardım edebilecek kimse yok mu ? yarın alıcam bu 2 sinden birtanesini

hmm yalnız alacağım bayi 2 sinide satmasına rağmen merida yı tercih etmemi söyledi sebep olarakta merida(alman malı imiş ) nın kadrosunun ömür boyu garanti olmasını sedonanında 2 yıl garanti verdiğini söyledi.Sizce çok önemli bir avantaj mı bu? Şimdiden teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :D

sedona kadrolarıda ömür boyu garantili diye biliyorum ben başka bir satıcıya sorun derim

• Beğen
hmm bu bisikletlerin fiyatl
arı birbirine çok yakın o yüzden kafam karışıyor alacağım bayi kadronun üzerinde çok durdu.Acaba sedona'nın kadro sorunu çıkartır mı? Eğer öyle değil 741 alacağım inş.

Sedona ömür boyu garantili değil,Tüm malzemeyle birlikte 2 yıl garantili..Açıkçası çok extrem durumlara girmeyecek bir sürücüysen (yarış, fazla yüksekten hoplamalar zıplamalar vs.) kadro garantisi çokta önemsenecek birşey değil bence..

İkiside güzel bisiklet..Birini diğerine tercih etmek zor yani..İçine sineni alabilirsin.

Kask hayat kurtarır, onuda bisikletle beraber!! almayı unutma..

• Beğen
Açıkçası ben sedona dan yana kullandım tercihimi fakat eskişehirde ki bayilere 741 gelmemiş hepsinde 731 var.En fazla bir hafta daha dayanabilrim eğer gelmezse tercihimi 731 den yana kullanıcam :D

sanırım eskişehirde yaşıyorsunuz, ben de orada yeni açılan sedona-merida satan yerdeki satıcılarla konuştum, 30 martta diğer sedonaların dağıtımı başlayacak dedi.1 hafta değil de 2-2,5 hafta daha dişinizi sıkarsanız istediğiniz ürüne kavuşabilirsiniz bence :)

• Beğen
Hepinize teşekküer ederim arkadşlar ama ben dayanamadım sedona 731 den yana kullandım tercihimi gerçekten güzel bir bisiklete benziyor :D

Geri