Scudo Sports

Bisiklet Seçiminde önerileriniz..

Ben size merida matts tfs 100-d tavsiye ederim...
2010 model olanı bazı firmaların elinde kalmış olabiliyor...Liste fiyatı üzerinden %20-25lere varan indirim alabiliyorsunuz... Ben bu şekilde tfs 100v aldım 3 hafta önce...

Sağlamlık dediğiniz için yazıyorum...110kg civarındayım...Spora giderken aldığım sırt çantam(havlu-ayakkabı-kıyafet,şampuan,ve bilumum ıvır zıvır) ile yaklaşık 120kg ağırlığa ulaşıyorum... Bu şekilde kullanmama rağmen en ufak bir sıkıntım yok... Ne esneme ne gıcırtı...Şimdiden 1 tanesi 43 km.. bir taneside 39km olmak üzere 2 tur yaptım..Her gün 5km gidiş 5 dönüş olmak üzere 10 km. yolum var..

Paraya kıyıp merida aldığıma her gün seviniyorum...Kaldı ki ben gerçekten inanılmaz uygun bir fırsatla aldım... 850 $ liste fiyatı olan bisikleti 2010 modelini bulursanız nakit ödeyerek 650$ civarına alabilirsiniz..

Scudo
900 lirayı geçmeyecekse o bütçelere en iyi donanımı Salcano da bulabilirsin.
Oss !..

Sedona 711 2011 kesinlikle güzel ama hidrolik takacaz diye aynakol ve orta göbekten kısmışlar ben o yüzden onu alma derim üstündeki parçaları yaz almak istediklerinin

Açıkçası çok anlamıyorum donanımdan. Bu yaz ilk turumuzu yapıcaz inşallah arkadaşlarla. Bize böyle bu forumda yapılan turlara katılabileceğimiz bir şey yeter yarışta falan gözümüz yok :)

Emre benim düşüncelerime sözcü olmuş, Teşekkür ederim..

Şuan için çok bir bütçe ayırabilcek durumda değilim.. 711 in dediğiniz sıkıntılarını okudum bende ama napıcam bilmiyorum :S en sonunda hiç almıcam koşarak gidicem her yere :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Gözütok
Bir arkadaş Salcano önermiş ama Kron ve Sedona daha profesyonel değil mi?
Salcano hiç güven vermiyo bana :D

Gürkan arkadaşım ben kararımı Kron Xc1000 de kıldım. Sorun çıkmazsa ve babam parayı öderse bunu alıcm :)

Sana kolay gelsin. İnşallah bir gün beraber pedallarız :)

Geri