Eski bir konu ama buraya yazabilirim diye düşündüm. Umarım yorum yapabilecek ustalar çıkar. Benim hali hazırda kullandığım bir yol bisikletim var. İleride yükseltmek istesem asgari olarak hangi bisiklete yönelmem gerekir anlamaya çalışıyorum. Bütçe ile ilgili bir sınır olmadığını varsaysak şu paraya şu seviyede bir bisiklet almak mantıklı sonrasında çok daha pahalı bisikletler var ama hissedilir olarak bir etkisi olmuyor diyeceğimiz sınır var mıdır? Örneğin 100k'ya şu bisiklet alınabilir sonrasında 140k'ya şu bisiklet var ama aralarındaki fark 40k vermeye değmez gibi. Bu sorum yol bisikleti için.
İki tekerin toplamda 500 gram hafif olması tırmanışta kendini epey hissettirir gibi. Tabi lafım ciddi tırmanış yapanlara.Daha üst grup set veya aynı profilde karbon jant ile daha hızlı gideceğini düşünen varsa bir daha hesap etsin 2 saat sürüşte kaç saniye kazandırıyor o fark.
Bu soru MTB için sorulsaydı cevabınız ne olurdu? Benim bir fikrim yok, dağ bisikleti tecrübesi olan arkadaşların görüşlerini öğrenmek için meraktan soruyorum.Eski bir konu ama buraya yazabilirim diye düşündüm. Umarım yorum yapabilecek ustalar çıkar. Benim hali hazırda kullandığım bir yol bisikletim var. İleride yükseltmek istesem asgari olarak hangi bisiklete yönelmem gerekir anlamaya çalışıyorum. Bütçe ile ilgili bir sınır olmadığını varsaysak şu paraya şu seviyede bir bisiklet almak mantıklı sonrasında çok daha pahalı bisikletler var ama hissedilir olarak bir etkisi olmuyor diyeceğimiz sınır var mıdır? Örneğin 100k'ya şu bisiklet alınabilir sonrasında 140k'ya şu bisiklet var ama aralarındaki fark 40k vermeye değmez gibi. Bu sorum yol bisikleti için.
Bütçe belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Kardeşinizin boyunu da.Merhaba,
Kusura bakmayın yeni konu nasıl açacağımı bulamadım. Kardeşim için bisiklet almak istiyorum ancak pek fazla bilmiyorum.
Çayır çimen gezmeyi çok seviyor. Bu yüzden dağ bisikleti almayı düşündüm. Şehir içerisinde kullandığı bisikleti var. Birkaç intenet araştırması yaptım ama son noktayı koyamadım.
Aşağıdaki sitede yer alan 4-6 numaradaki bisikletler sizce nasıl? Alınabilir mi? Güzel inceleme yapmışlar ancak size de sormak istedim.
iyioneri.com.tr/en-iyi-dag-bisikleti/
Bisikletçiye gidip sormaktan çekiniyorum. Bilmediğim için hem pahalı hem de kötü bir tavsiyede bulunabileceğinden çekiniyorum.
Yorum yaparsanız eğer çok sevinirim. Bu arada ilk defa foruma bir şey yazıyorum. Eğer yanlışım olduysa özür dilerim, kusuruma bakmayın.