Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Sepeti'nde gördüğüm ama modelini bilmediğim bisiklet

Tepki
78
Bisiklet
Cesur
Arkadaşlar Bostancı'da yaz aylarında Bisiklet Sepeti'nde (eski adıyla Kaçkar) gördüğüm bir bisiklet vardı. Beyaz, oldukça farklı görünen, tahminimce 26 inçlik tri-spoke dediğimiz türden 3 kollu jantlara sahip, sıradışı bir modeldi. Fiyatı da o zamanlar 4000 lira civarıydı sanırım. Neydi bu model, bilen, gören var mı?

Scudo
Bahsettiğiniz bisiklet hala orada olsa gerek. Girişte hemen sol üstte tanıma uyan bir bisiklet var. Telefon açıp bilgi alabilirsiniz sanıyorum.

Pacific Cycles IF Mode isimli modelmiş arkadaşlar. Fiyatı da Bisikletsepeti'nde 4200 TL civarında. 15 kilograma yakın ağırlığı nedeniyle soğumak zorunda kaldım kendisinden. Halbuki videoda son derece cazip duruyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Uçmakdereli
@Oğuzhan k

Jantlar falan çok güzel bir bisiklet aslında. Belki Carbon malzemeden üretilse daha cazip olur gibi..

Bu bisiklet sepeti hangi şirket ya da şahısdır bilen var mı ?

@SerkanH

Geleceğin bilimkurgu öğeleri gibi jantlar bende beğendim ama aşırı pahalı.

Bu bisiklet nası 15 kilo ya

@Semih Aydınlıoğlu

Kaçkar bisikletin sitesi hala aktif. Aynı adam, aynı şirket mi yoksa farklı birileri mi ? Ürünler güzele benziyor ama alınabilir mi ? Bazı siteler gibi satın alıp sonra stokta yok gibi sorunlar çıkıyor mu ?

Bildiğim kadarıyla hala aktif olan Kaçkar ile kardeşler

@Hasan SAYLIK

Bildiğim kadarıyla Serkan isimli biri yine aynı dükkanı işletmeye devam ediyor. Kaçkar bayiliğini bıraktılar, değişen bu diye biliyorum. Birden fazla Kaçkar var zira.

Merhaba
Konu hakkında bilgilendirme yapayım;
Eski Kaçkar Bisiklet Ortaklarından Serkan Yazıcı ortaklıktan ayrılıp yeni bir firma kurmuştur.
(link)
Bu yeni adrestir.
Web sayfamızdaki ürünlerin hepsi bizim stoğumuzda bulunan aynı gün kargoya verilebilir ürünlerdir.
Stok programı ile web sayfası entegreli çalıştığı için Türkiye'de online satış yapan en güvenilir güncel sitedir.
Paypal,banka kartları ve havale ile ödeme yapılabilmektedir.
Saygılar.
Serkan Yazıcı

bisikletsepeti .com dan 21'inde kask siparişi verdim de henüz kargoya verilmedi. Mail de attım dönen olmadı daha, güvenilir mi burası ?

@mustafamrt Kesinlikle güvenilir, Güzel bir Dükkan. Kargo firmasının yoğunluğundan dolayı gecikmeler oluyor. bende yakın zamanda Lastik almıştım elime dördüncü günde ulaşmıştı. Bisikletsepetini ararsanız detaylı bilgi verirler kargo hakkında.

• Beğen
Tepkiler: mustafamrt
Ben buradan geçenlerde Giyo'nun bir pompasını aldım internet üzerinden. İki günde elime geçti.

Firmayı tanımıyorum. İlk alışverişimdi. Fiyatı uygun olduğu için aldım.

Geri