Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sticker ya da baskı

@M.Fatih peki photoshop ile tasarlanmış bu grafikleri nasıl bulacağız ?

Scudo
@M.Fatih peki photoshop ile tasarlanmış bu grafikleri nasıl bulacağız ?
@M.Fatihiş başa düştü o halde :)

eğer çevrende reklam-afiş işleri yapan dükkanlar var ise ve biraz photoshop bilgin var ise kendi tasarımını yapabilirsin.26 jant bisikletim için kendim yaptım fotoları aşağıda.Üstteki fotoğraf orijinal,alttaki ise benim yaptığım(sticker arası boşlukları tam ayarlayamadım ama yinede boş görünmesinden iyidir)Fiyat olarak aliexpresste aynı sticker çift jant için toplamda 40-50 tl civarı tutuyordu,ben ise toplamda 4 bisiklete yani 8 adet janta arkalı-önlü uygulanabilecek şekilde baskıyı 15 tl'ye yaptırdım.

Bu grafikleri bulabilecegimiz bi site varmı ?

@M.Fatih Bana (link)

yukarda linkini attığım tarzda beyaz renk ağırlıklı olacak şekilde dış jant yüzey stickerları lazım oldukça zor ve uzun bir iş,teklifiniz için teşekkür ederim belki reklamcılarla bu işi çözsem daha iyi olur sanırım.

ekleme:Kadro üzerine de marka-logo-isim-kan grubu gibi şeyler yazmak istiyor isen lazer yazıcıda a4 kağıdına istediğini yazdır sonra koli bandını yazının üstüne yapıştır,kes bir kabın içine su koy 15 dk beklet sonra bantı alıp arkasındaki kağıdı elinle soy,adından banta çok ince şekilde uhu sürerek kadroya yapıştır.Çok sağlam,basit ve en önemlisi oldukça ucuz oluyor

ama önemli nokta yazcının lazer olması, mürekkepliler olmaz

• Beğen
Tepkiler: hfg ve Elbrus
@Berke teşekkür ederim buraya baktım daha önce değerlendiriyorum... :)

Merhaba arkadaşlar.Örnek olarak bisiklet fotoğrafı paylaştım Btwin 500.Jantları düz.Kalın çizgi gibi jant var yada jant kapağı.Onun adı nedir acaba nasıl temin edebilirim?
Orjinal olanı bu;
https://i.hizliresim.com/vXLN2R.jpg

Bu da yapmak istediğim ;
https://i.hizliresim.com/8PbLyQ.png

@enginöztürk bahsettiğiniz jant çemberi dir yapılması için tüm tellerin sökülüp çemberin değişmesi gerekir
söyle de örnek atayım
(link)

IMG-20180901-WA0003.jpegiyi aksamlar,
Forumda bu baslik uygun mu bilmiyorum ama bir sorum var. Ekteki bisikletimin jantlarina uygun cikartmalar var mıdır?
Birçok siteye baktim ama bulduğum stickerlar pekte benimkine uygun degildi. Bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim

Konu hortlattım ben yine ama bisikletimde odak bir renksel değişim yapmak istiyorum. Şöyle ki bisikletimin kadrosu düz beyaz. Ama ben üzerine beyazı boğmayacak ölçüde kırmızı ve siyah motifler yapmak istiyorum.

Hatta elimde 2 tane örnek var:
images.jpeg
images (1).jpeg

Yanı bu iki fotoğraftaki gibi sade bir şey düşünüyorum
Giant'taki çizgiler gayet güzel mesela.
Bunun gibi bir şeyi nerede nasıl yatırabilirim bileniniz var mıdır acaba.
Keza benim bisikletim de Giant Escape R3.

Tines Sticker tavsiye edebilirim

Geri