Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet su çantasında alkol koymayın yazıyor, neden?

Scudo
@bianchi10
doğru dedin panpa oruca ver. Tamam tamam kendine de zarar verme. Yukarıda arkadaşın dediği gibi git sarayburnu na diyeceğim de balıkesir de yaşıyorsun. Neyse bul bir göl möl yanı uzat ayaklarını yavaştan piizlen

ben mataralı bisiklet çantasına alkol koyuyorum.. ama bisiklet sürerken değil kayağa gittiğim zaman.. hem ısınma için işe yarıyor hemde cesaret arttırıyor.. tabi bu cesaret arttırımı iyimi değil mi tartışılır..

@BurakMehmet

bi dubleden bi şey olmaz. sonuçta meyhaneye oturup kapanana kadar içmiyorsun.

@bianchi10

Bence neyin 1 dublesi olduğuna bağlı. Zamanında Polonyadan gelen Spirytus diye %96 alkollü bir içkiden 2 küçük shot içmiştim. Sonra yaşadığım sitenin bahçesindeki bankta uyandım. Gerisi kayıp arada geçen saat yaklaşık 6. Merak edenler denesin tabiki Ramazandan sonra.

image

@uslsy

balıkesir'e gelirsen uğra. bi de bendeki "yeşil peri" 'yi dene.

@BurakMehmet

Aynı muhabbetin geçtiğini hatırlıyorum o gece.
Homeless içkisiymiş bu Polonyada. Ucuza alıp seyrelte seyrelte içiyorlarmış. Fena birşey.

@bianchi10

Yüzdesi kac?

• Beğen
Tepkiler: BurakMehmet
@uslsy

%90
hazırlanışını duymuşsundur, üzerinde kesme şeker yakıyorsun.

@bianchi10

Denedim.. ;) Yolum düşerse tek shot borcun olsun. Spirytus en rezaleti ama. :D

@bianchi10
en son içtiğimde eve cebimde 4 dilim kaşar 1 tanede kırılmamış yumurta ile gitmiştim.. konu hakkında hala bir açıklamam yok..ha bide arabaya binerken eve girermiş gibi yapıp ayakkabılarımı çıkarmam ve kapının önünde bırakmam ayrı bir olay...

@BurakMehmet

belki inanmayacaksın burada absent içen bi arkadaş gerçek hayatta bi nevi gta oynadı.

giderken sağda solda parketmiş bütün arabalara çarpa çarpa gitti. polisin dur ihtarına uymadı polis kovalamacası yaşadı. bunun altında da kamyonet vardı. uzunca bi takipten sonra bunun kamyonetle döndüğü virajı polis arabası fluenceyle dönemedi ve polis arabası takla attı. ertesi gün bu elemanı jandarmalar bi ağacın altında uyurken buldular.

ayrıca jandarmalar polise de ceza kestiler, jandarma bölgesinde onlara haber vermeden uzun bi takip yapıp kaza yaptıkları için.

@uslsy

Yanlis okumuyorum degil mi? Yani yazarak anlatirsak yuzde doksanalti yaziyor degil mi o_O Yuze tamamlayip yuvarlasak sunu:ssrtcbya:.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@CmlCLK

Doğru okuyorsun.. :D Bizzat denenmiştir.. Fransa yazdığını okudum.. Muhtemelen Fransada bulabilirsin.. Menşei Polonya..

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@bianchi10 bende de buna benzer bir su torbası var. Ben daha çok hafta sonları grup ile yürüşe gittiğimizde kullanmak için aldım üzerinde işaretlerle kabartmalı şekilde su harici koymayınız diyor. Sebebini tam olarak bende bilmiyorum. Bir kere annemin kendi yaptığı vişne şurubunu koydum herhangi bir sıkıntı yapmadı. Ama içi cam veya çelik olan termoslarda sıkıntı olmaz. Ayrıca facebooktan takip ettiğim bir grupta bira veya türevleri içmeyen bisikletliyi dövüyorlar. Hatta kendi formaları bile var. (link)
Herkesin bünyesi bir değil biri 1 şişede ötekisi 10 şişede sarhoş olur ama yinede içip kullanmamakta fayda var.

Şu da formanın resmi.

Dosyalar

• resources.jpg
    resources.jpg
    52,6 KB · Okunma: 22
@uslsy

Yok sagolun. Evlenmeden once bir kac defa kullandim alkolu, anama sinirimden:). Kolay sarhos olan bir bunyem yok sanirim. Alkolik olmadan vazgectim. Tovbe etmedim ama icmiyorum iste;).

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@bianchi10

çanta sulukla beraber kaç gr onu biliyormusun fena değilmiş 90 TL ye

Geri