Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Sürerken Güvenli Şekilde Telefon Taşıma

Arabada ya da motorda kullanılan telefon tutucu aparatlar telefonların kamerasını bozabiliyor, babamınkinde kamera görüntüsü sürekli titriyor mesela. Bisiklette de aynısının olmasından korktuğum için cebimde taşıyorum ben.

Scudo
Ben işe gidip gelirken sırt cebinde taşıyorum ekran biraz ter oluyor ama şimdiye kadar telefon bozulmadı.

Çok iptidai bir çözüm ama benim baya işimi gördü decathlon kadro çantası.
Şeffaf yere telefonu koyuyorum, bi yanına atıştırmalık bir şeyler, diğer yanına anahtar cüzdan vs. Herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

(link)

Bir de şu çantadan almıştım içine pompa lastik vs giriyor, dışı daha sağlam, görüntü daha estetik ama özellikle hareket halinde kullanımı güçtü.

ROCKBROS Bisiklet çerçeve çantası Gidon çantası Dağ Bisikletleri, Yarış bisikletleri, E-bisikletler için TPUHassas Dokunmatik Ekranlı 6.8 inç'e Kadar Akıllı Telefonlar için su Geçirmez Cep Telefonu çantası (link)

Ben de üst kapağında şeffaf telefon bölümü olan Zefal’in bir kadro çantasını almıştım. Yazın yaptığım bir sürüşte güneşte ısındığı için telefon kullanılmaz hale geldi. Neyse ki erken fark ettim ve kalıcı bir hasar oluşmadı. Artık formanın arka cebinde, Decathlon’un telefon kılıfıyla taşıyorum. Kılıfa kimlik, kredi kartı ve para da koyabiliyorum. Kilitli buzdolabı poşetinden çok daha dayanıklı ve uygun boyutta.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve lrfan
Telefon tutucum var ama pek kullanmıyorum.

- ilk tercihim cepte taşımak. Sıcak havalarda "güvenli" cebim olmuyor gibi.
- telefon tutucu bel çantası var bir tane. Yanımda taşımam gereken sadece telefon ve anahtar olursa, bunu kullanıyorum.
- ufak tefek malzeme koyduğum bir koltuk altı çantam var. Küçük olduğu için telefonu içine sıkıştırmam gerekiyor, nadir de olsa kullanıyorum.

Sanırım sadece benim uyguladığım bi taşıma yöntemi daha var. Taytın içine üst bacağımın önüne koyuyorum. Ter sıkıntısı yok, düşme endişesi yok. Tabi biraz garip olduğu söylenebilir ama olur o kadar :)

Geri