Ben tur boyu muhabbet etmeyi sevmiyorum. Sadece arada bir genel gidisat ve bir sikinti olup olmadigiyla ilgili kisa konusmalar tapiyoruz. Uzun muhabbetlr dikkat daginikligina ve terin sogumasina neden oldugunu dusunuyorum.
Muhabbet için duyabilmek, duyabilmek için de yanyana gitmek gerekiyor.
Bir soru atayım ortalığa: sizce bisiklet üzerinde konuştuğumuz konular farklı oluyor mu?
Ben en çok mola verdiğimizde yapılan muhabbeti seviyorum.
Muhabbeti severin fakat maltepe-caddebostan arasındaki bisiklet yolunda iki şerit muhattap edipte karsı yonden geleni kişiyi yaya yoluna kadar dısarı atmasını sevmiyorum
@mfmayliba 3 saat uzun oluyo ben arada başkalarına da laf atıyorum. Bakkal, market bulup bi bahaneyle muhabbet açıyorum. Ayrıldıktan sonra kafamin içinde muhabbeti sürdürüyorum. Gerçi bunu bisiklete binmediğim günlerde de yapıyorum. Bence başkaları da yapıyor ama kimse çok bilinsin istemiyor. Naparsınız modern yaşam çok sıkıcı.
yolda en çok kendimle konuşurum sadece kendimin duyucağı ses tonuyla trafikte kurallara uymayan sürücülere söylenirim ha tabi benim üstüme üstüme yapılan bi kural ihlalinde adamla muhabbetim başlar en çokta bunu severim