Peletonun arkasına geçip sümkürüeceksin , mendil neymiş. Arka cepte iç lastik , pompa , para , gereksiz hiçbirşeyi kendime yük etmem . Ayrıca mendil ile burnun yara olur. Sele üstüne uzun süre performanslı kullanmayan böyle düşünür. Buda çok normalMendil kullanmamak için illa Fransa Turu'nda olmam mı lazım? Aşağıdaki gibi bir performans sürüşünde bisikleti sağa çekip temizlik yapacak olursam, sonrasında grubu yakalamak için taksi tutmam gerekebilir.
Bisiklet takımıyla bir çok kez performans odaklı şehirlerarası turlar yaptık; bırakın mola vermeyi, ayağımız yere dahi değmeden saatlerce gitmek zorunda kaldık. Bu gibi durumlarda her yolu denedim ama yanıma aldığım mendiller üstümü başımı batırmaktan başka bir işe yaramadığı gibi burundaki tıkanmayı da çözmedi.
Akıl vermek öyle güzeldir ki sanki bisiklet sürenler cahil, bu gibi durumlarda mendil veya başka bir şey kullanmayı hiç denememişler de bir büyüğümüz gelip 'mendil' dediğinde her şey çözülüyor. Uğur Mumcu boşuna dememiş "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak" diye.
Ben yalnız geziyorum her zaman. Şöyle bir gelen-geçene bakıyorum, kimse yoksa yol kenarına süpürüp geçiyorum.😅 Genelde şehir dışlarında olduğumdan çok sorun olmuyor.Peletonun arkasına geçip sümkürüeceksin , mendil neymiş. Arka cepte iç lastik , pompa , para , gereksiz hiçbirşeyi kendime yük etmem . Ayrıca mendil ile burnun yara olur. Sele üstüne uzun süre performanslı kullanmayan böyle düşünür. Buda çok normal
Selpak yok ama halk olarak bildiğimiz bir şey diye verdim örneği.😅 "Serviette" diyor bunlar ama Türkçeye çevirince "havlu" oluyor.😁@Cemal Ç. Selpak satılıyor mu Fransa'da (Küçük bir espri)
Burun deliğini işaret parmağı ile bastırmak marifeti ile diğer taraftaki basıncı arttırarak ateşliyorum😂😂😂Ben yalnız geziyorum her zaman. Şöyle bir gelen-geçene bakıyorum, kimse yoksa yol kenarına süpürüp geçiyorum.😅 Genelde şehir dışlarında olduğumdan çok sorun olmuyor.
Ancak her zaman yanımda bir paket selpak vardır.😁
Bendensiniz ama benim sakal bıyık alıp başını gitt...Burun deliğini işaret parmağı ile bastırmak marifeti ile diğer taraftaki basıncı arttırarak ateşliyorum😂😂😂