Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sürerken yanına çok fazla sayıda eşya alanlar

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Var mı benim gibi bisiklet sürerken yanına çok fazla sayıda eşya alan arkadaşlarımız? :)
Dışarı çıkarken tıpkı bir "ASKER" gibi herşeyin yedeğini almak istiyorum.
Önümüzdeki günlerde ciddi manada tur hazırlığı yapıyorum, öyle bir düşüncem var.

Herneyse malzeme listesini hafiften çıkarmaya başlayayım diyorum;
Aklıma ya pompa bozulursa, ya göbek bozulursa tarzı şeyler geliyor.
Daha sonra listeye yedek pompa, yedek göbek, yedek aktarıcı falan derken neredeyse yedek bir kadro geliyor aklıma.

Daha sonra uzun turlara çıkarsam yanımda bir de yedek bisiklet taşıyayım diyorum, turcu arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. :)

Scudo
@kapluj Hocam sizinki de çok iyiymiş :)
Ama benimki ihtimaller üzerine, çölde veya ıssız bir yerde maşayla kadroyu birleştiren yer kırılsa direk ölürüz :)
Böyle bir ihtimal var mı?
-Var sonuçta böyle bir ihtimal.

@bilgin b. Hocam kimse hayatta kalma uzmanı değil sonuçta, ya da herkese hayatta kalma eğitimi veriyorlar. Bence o kadar kolay değildir o araziden sağ çıkmak.

@Mhg Hocam bunun psikologla falan ne alakası var, sonuçta ortada ihtimaller var ve biz bu ihtimaller üzerine konuşuyoruz.

@BisikletKolikK haklısın aslında, ancak kadrodan çok daha fazla handikap var, bence kadronun kırılması ve yolda kalıp ölmenden çok daha yüksek ihtimalli ölümler barındıran bir yer çöl.

@Mhg İyide bu takıntı değil ki hocam, mesela başkaları da bu tür şeyleri hiç önemsemiyor. Geçen yıl yanıma iç lastik, pompa falan almamıştım lastiğim patladı. Tek başıma tarla, orman olan bir yerde kaldım. O kadar yolu yürüyerek geldim. Yine geçen yaz birgün bisikletimin arka göbeği kırıldı nasıl olduysa, göbek oynayınca içindeki bilyalar dışarı çıkıyordu. Göbek mili falanda ölmüştü, arkada yük olsaydı eminim yoluma devam edemezdim. Bunlar gayet haklı sebepler.

@bilgin b. Olabilir hocam, en iyisi hiç kafaya takmamak.

@Mhg 1-2 hafta yanıma hiçbir eşya almadan bisiklet süreceğim hocam, maksadım denemek. Sonuçları buraya yazarım.

:)

Bende şöyle bir huy var, arpenaz 10 çantamın içinde her zaman bir insanın günübirlikte dışarı çıktığında ihtiyaç duyacağı olası malzemeleri bulunduruyorum ve düzenli olarak güncelliyorum. Ama şaka yapmıyorum gerçekten herşey var. Bu çantayı dışarı çıkarken hep yanımda taşıyorum, sorun şu ki bisiklette de taşımak istiyorum. Ama bi yandan da sadece sele altı çantası ve formamın çeplerini kullanarak profesyonel bir bisikletçi edasıyla istanbul halkına hava atmak istiyor. Kararsızlık...

Ben taşima işini sevmiyorum. Kask, eldiven, gözlük takip çıkıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@BisikletKolikK zararı olmuyor da o kadar aero giyinmişiz, şekil şekil taytlar formalar, o formanın arkasındaki cepler filan herşey cool. Sırtta o çanta :D Ne biliyim

@Ramadan Ş. Muhtemelen ben de 1-2 saatlik turlarımı öyle yapıcam ama 3-5 saatlik turlarımda sırt çantası olmasa bile üçgen kadro çantası gibi birşeye ihtiyaç duyucam
Çünkü bir olay olduğunda, birinin birşeye ihtiyacı olduğunda hemen çıkartıp vermek çok büyük haz yaratıyor bende :)

Geri