Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sürerken yanına çok fazla sayıda eşya alanlar

Ya çölde bizi koca bir yılan ısırmaya çalışırsa...
Ya yılandan kaçalım derken, yılan jant telinin arasına kaçarda çatalın arasında sıkışıp jant telini kırarsak...
Ya yılanın kanı göbeğe akıp kuruduktan sonra akıcılığı bozulursa...

Bunlar düşünülmesi gereken ihtimaller arkadaşlar, tip tip bakmayın dalacak gibi.

Scudo
Hepsinden bir çift yedek almak lazım, hatta kendimizin de yedeği olsa iyi olur. Sonuçta tura çıkıyoruz herşeye hazırlıklı olmak lazım

Bence bi adam tutalım 40 litrelik kamp çantasıyla yanımızdaki bisiklette gelsin. Tedarikçi olarak

Ben her zaman 10lt lik decathlon çantası ile çıkıyorum her yere. İçinde (pompa tutucum kayboldugu için) pompa 2-3 yedek lastik, yedek tişört uzun kollu tişört güneş kremi, küçük bir yiyecek vs oluyor.
Maalesef almazsam dağ basında kalabileceğimden çekiniyorum, evet terletiyor ama o olmasa da zaten leş gibi terliyorum en azından tişört değiştirebiliyorum ve yedek lastiğimin oldugunu biliyorum

@BisikletKolikK Walla baba herkes bir şey alıyor bence. Ama zamanla geze geze azaltılıyor gibi geliyor bana. Ben en son uzun turumda 3 kez lastik patlattım. E yiyorsa alma şimdi yanıına bir şey :)

Güzel çantalar da var ama fiyata bakınca hadi ordan ! diyorsun yoksa buna benzer bir sey decathlondaki gibi 15TL olsa ne ugrasalım degil mi?BA217A03.jpg

(link)
105 Dolar cık...
yine de bunu aşmış arkadaşlar da var bir eleman var adam minicik çantayla tüm dünyayı gezmiş hem de yol bisikletiyle... bulursam link atarım

@Çağdaş78 Çok özlemişim rahmetliyi... sayende andım. Ne güzel günlerdi be yaw!

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
En kolayı yanınıza bir adet bisiklet dükkanı alın zorluk çekmezsiniz :cool:

• Beğen
Tepkiler: palabeyi
@alper 76 105 dolar buna vereceğime cidden hamal tutarım :D

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@Furkanaydemir
:D azraille dans etmis adam resmen

@alper 76
Alper nasil bir pompa bu, bende 3 tane var, gondereyim sana istersen..
Iki adet sedona pompaya uyumlu var, bir tane de zefal yol pompasina uyan var.

@Kuzey Ege Ya böyle sıkıntılar iyi aslında, benim hayata bakış açım anlatacak hikayeler edinmek. 6 Ay hastanede yatıp kanser tedavisi gördüm çekmediğim çile kalmadı. Ama şimdi o kadar güzel anlatacak anılarım oldu ki :D İnsan keşke olmasaydı demiyor yani
Bırak kırılsın kadro

Geri