Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sürmek için işi bırakmak

Rhodiumm

Forum Demirbaşı
Tepki
2.311
İsim
Ayberg
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Evet, bunu yaptım. Henüz pişman değilim fakat param bitince pişman olur muyum bilemem :D

Part time çalıştığım decathlondan, bisikletlerin içinden, daha fazla bisiklet sürebilmek için ayrıldım.(uzattığım okulumu bitirmek, hakemlik kariyerime ağırlık vermek gibi sebepleri de var.) Evet 100 km antrenman yapıp işe gidebiliyorum ama hem bisikletten hem de işten %100 verim alamıyorum.

1648460631883.png

Ayrıca 19 Mayıs'ta bir "bayrak götürme" projesi ve yaz ayları için de İtalya'ya sürme planlarım var. Hayat bu kadar kısa iken, zaten hayatım boyunca çalışacak olmam gerçeği ile yeşil pasaportumun son yaz aylarını part time bir işe feda etmemem gerektiğini düşündüm.

Beni hayatta bisiklet sürmekten daha mutlu eden bir şey olmadığının her zaman farkındaydım. Bir kaç hafta önce Barcelona'da Tibidabo yokuşunu tırmanırken bunu bir kez daha hatırladım ve "bunu daha fazla yapmalıyım" dedim. (Aşağıda Tibidabo'dan Barcelona mağazası ve Hollandalı arkadaşımdan ödünç aldığım bisiklet)

1648460370457.png 1648460382322.png

Bu zamana kadar komik rakamlara (5-10 liraya) uçak biletleri alıp avrupa gezileri yaptım ama spor amaçlı 1 kez bisiklet sürebildim. Bu sebeple avrupadaki ünlü rotalarda sürmeyi çok istiyorum. (Zaten paran varmış, çalışsan ne çalışmasan ne ?" dediğinizi duyar gibiyim. 1 haftalık avrupa tatilim 1000-2000 lira arası tutuyor her şey dahil. Konaklama ücretsiz, ulaşım da çok ucuz olduğu için sadece yemeğe para veriyorum gibi bir şey oluyor. Alkol ve sigaram olmadığı için kolayca biriktirip, geziyorum.)

Cebime ve tecrübelerime kattıkları için Decathlon'a burada teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca forumdan görüp mağazaya gelip tanıştığım arkadaşlara da selam olsun. Şimdi daha fazla pedallama vakti ! Umarım sizi de gaza getirip işinizden etmem :)

Scudo
Serviste çalışmışsınız. Belki yurtdışında da bu işi devam ettirebilirsiniz, belli mi olur! Bisiklet her yerde var.

@Rhodiumm Ben de buna benzer bir şey yapmıştım gençken :) Bence çok güzel bir karar vermişsin. Maddi yönden de öyle. Bu yurtdışı gezisinin ne kapılar açacağı belli olmaz çünkü.

Serviste çalışmışsınız. Belki yurtdışında da bu işi devam ettirebilirsiniz, belli mi olur! Bisiklet her yerde var.
Bir de çalışılan yer Decathlon gibi uluslararası bir firma iken, bir referans veremiyor mu başka ülke ve şube için?

Sağlıklı pedallamalar, yolunuz bahtınız açık olsun..

Tebrikler ve başarılar. Tekerine taş değmesin . İyi yapmışsın . Vaktin ve gücün varken yapmak istediklerini bi an önce yap . Sonra engeller çoğalıyor . Herşey zamanında güzel

Tebrik ederim, çok doğru bir karar vermişsiniz. Bu yolculukların size katacağı değer, part-time çalışacağınız işten daha değerli olacaktır.

Gönülden tebrik ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Ben de tam tersi olarak bisiklete binmek için işe başladım. Forumdaki İşe Bisikletle Gidenler konusunu severdim. Keşke işe girsem de ben de işe bisikletle gitsem derdim.
Birçok yerde mağazası olan bir şirkete başvurdum. Ne mi oldu? İşe alındım alınmasına ama işe girdiğim şirket oturduğum dairenin altına işyeri açtı ve evimin altındaki mağazada ile başlattı. Artık işe asansörle gidiyordum. :ckskc:

Nasip farklı bişey. :ssrtcbya:

Ben de tam tersi olarak bisiklete binmek için işe başladım. Forumdaki İşe Bisikletle Gidenler konusunu severdim. Keşke işe girsem de ben de işe bisikletle gitsem derdim.
Birçok yerde mağazası olan bir şirkete başvurdum. Ne mi oldu? İşe alındım alınmasına ama işe girdiğim şirket oturduğum dairenin altına işyeri açtı ve evimin altındaki mağazada ile başlattı. Artık işe asansörle gidiyordum. :ckskc:

Nasip farklı bişey. :ssrtcbya:
Ayak yapmayın sayın kedi.😅 Üç km mesafe vardı ama sizin çekinceleriniz vardı.😁

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Ayak yapmayın sayın kedi.😅 Üç km mesafe vardı ama sizin çekinceleriniz vardı.😁
Ne dediğinin farkında mısın? Bir değil, iki değil tam üç km? Üç kmde ben beş boş baklava yakıyorum.
Bu arada senin adına üzüldüm, duyduğuma göre Concorde Meydanındaki cafelerde sütlaç fiyatları yüzde 5 enflasyondan dolayı 5 eurodan 25 euroya çıkmış.
Sakın işi mişi bırakma, bisiklete binersin ama sütlaç yiyemen guzum.

Yakın bir zamanda bir daha yerleşik hayata dönmemek üzere dünya turuna çıkmak için planladığım olay; cesaretinize hayran kaldım; umarım bu ekonomik durumda herşey istediğiniz gibi olur.

Geri