Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet sürmekten soğudum

Geçmiş olsun sizel daha kötü sonuçta olabilirdi allah esirgemiş yakın zamanda bir oyuncu aynı şekilde motorsiklet le vefat etti çok üzüldük. Sürücü kurslarında bu tarz kazalara sebebiyet vermemek için konu işlenmeli bence bisiklete motorsiklete saygı gösterilmeli bu sayede yolda daha çok görünürüz. Çoğumuzun başından geçiyor o kadar fosfor yelek ön arka ışıklandırma olmasına rağmen gece hatta gündüz sürücüler bizi görmezden geliyor belki bunun önüne geçilebilir..

• Beğen
Tepkiler: cctolga01
Scudo
@kubilay katmerci
Peki kardeşim.Ama şunu söylemem gerekiyor ki; ben sporcunun zeki(!),çevik ve ahlaklı olanını severim.Bu arkadaşta birşeyler eksik gibi ama neyse...
Sana eleştirimi yaptım kardeşim.Tercihlerin ve zevklerin için sana sadece saygı duyarım.Ayrıca videonun kaldırılması için şikayette de bulundum.
Son olarak herşeyin başı sağlık.Lütfen trafik içinde kurallara dikkat edelim.
Seviyeli ve saygılı sohbetin için ayrıca teşekkür ederim.Diyarbakır'dan selamlar.

• Beğen
Tepkiler: kubilay katmerci
Trafiğe karışacak kadar hızlı olabilemek lazım, çoğu ara yolda bağlantı yolunda caddelerde vs 10-12kmh hızla aval aval bakarak değil, 20-25kmh hızla trafiğe karışmak gerekiyor. Kaskın, küçük de olsa sırt çantan, bol ışığın ve ciddi seyir hızın, oradan buradan kaçmak için hızlı, gerekirse kuralları ihlal edecek tepkilerin olacak ki çomar sürücüler sendeki garipliği(!) farketsin. Cabbar olduğun zaman, hızlı, görüş olarak donanımlı ve kendini farkettirdiğin zaman yaşarsın. Trafiğe karışman, trafiğe uyman ve agresif ama dikkatli kullanman gerekiyor, o vakit 1 küsur tonluk makinaların arasında az da olsa yer buluyorsun.

Bende evvelde efendi gibi işin kurallara uymaktan ibaret olduğunu düşünürdüm ama hayır, asıl gereken şey kuralına değil, hayvanlara uymak.

Bu kapı açma mevzusu daha geçen gün başıma geldi. Fakat pek sogumadim ben sanırım. Her zaman olabilecek şeyler. Önemli olan biz bunu en düşük ihtimale indirmeye çalışmamız. Üstelik bize çarpan veya çarpmamıza neden olan kişi biraz nazik veya insancıl biri çıksa çok daha iyi olacak...

Videoyu şöyle bir bırakayım başlık sahibine ayıp olmazsa.

• Beğen
Tepkiler: cctolga01
Geri