Scudo Sports

Bisiklet Sürücülerine Gözlük Takma Zorunluluğu Getirildi

Hocam bu ayın başında yönetmelik değişti, ondan soruyorum ben zaten gelir mi falan diye. 1 ay önce zaten bir sorun yoktu ki.
HD03581 buna bakar mısınız nasıl sizce? Hem fotokromik hem miyopi çerçeveli bunu bulabildim.

Her ay 5 siparişim var, bu ay içinde de teslim aldığım siparişlerim oldu. Bu kadar çekinmeyin. En fazla 1500 tl niz yanar.
Artık eğer satıcı kargoyu ücretsiz gönderirse devlet kargo ücretini kendisi kesecekti. Ne kadar olur bilmiyorum.
30 euro idi
27 euro +3 euro kargo ücreti olarak güncellendi diye biliyorum.

Scudo
Arkadaşlar sanırım yanlış yorumluyorsunuz kanunu.

Madde Motorlu bisiklet, motosiklet, bisiklet ve elektrikli bisiklet (Sürücüsü bir çerçeve veya karoseri ile korunanlar hariç) ile ilgili.

Yan tarafta kask ve gözlük 2 kısma ayrılmış. Motosikletlerde koruma başlığı ve gözlük zorunlu, koruma gözlüğü kaska entegre ise ayrıca bir gözlük aranmaz. Bunlara ek olarak bisikletlerde de koruma gözlüğü aranmaz. Yani madde neden motobisiklette kaska entegre gözlük varsa ayrı gözlük aranmaz ve bisiklette de aranmaz desin ki? Ayrıca bahsedilen 4 farklı taşıt (motorlu bisiklet, motosiklet, bisiklet, elektrikli bisiklet) var, bu durumda hepsinden bahsetmesi lazım.

27 euro +3 euro kargo ücreti olarak güncellendi diye biliyorum.
Ürün + kargo 30 geçmeyecek işte. Eğer kargo ücretsiz gönderilirse gümrekte devlet kargo ücreti kesecek. 3 euro ise 3 eurodur ne kadar kesecekler bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri