mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.977
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@ŞenolKalyoncu Gördüğüm kadarıyla aracınızın tavan barı yok. Ara atkıları nasıl bağlandı tavan barı olmadan?
evet o bisikletin önü taşıyıcıya takılmamışŞöyle rastgele bir fotoya denk geldim, lastiğin yere çok yakın olduğunu düşünüyorum, doğru mudur?
Ben olsam yapmazdım hem rüzgar direncini arttırır, hem sesi hem de olası bir durumda uçup kazaya neden olabilir.Merhaba, araç tavanında Thule taşıyıcı kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde 8 - 10 saatlik bir seyahatte tavanda iki bisiklet taşımayı düşünüyorum. Rüzgar, böcek, sıcak, güneş ışığı gibi etkenleri düşünerek bisikletlerin üzerine normalde kullandığım bisiklet kılıfını takıp (Decathlon ürünü olan koruyucu) öyle mi araca yüklesem diye düşündüm. Ama kılıfın altından giren hava içeride balon gibi şişip daha da kötü olur mu bilemedim. Bu konuda önerilerde bulunabilir misiniz?
Merhaba, araç tavanında Thule taşıyıcı kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde 8 - 10 saatlik bir seyahatte tavanda iki bisiklet taşımayı düşünüyorum. Rüzgar, böcek, sıcak, güneş ışığı gibi etkenleri düşünerek bisikletlerin üzerine normalde kullandığım bisiklet kılıfını takıp (Decathlon ürünü olan koruyucu) öyle mi araca yüklesem diye düşündüm. Ama kılıfın altından giren hava içeride balon gibi şişip daha da kötü olur mu bilemedim. Bu konuda önerilerde bulunabilir misiniz?
Ben olsam yapmazdım hem rüzgar direncini arttırır, hem sesi hem de olası bir durumda uçup kazaya neden olabilir.
Teşekkür ederim cevaplarınız için, iyi ki sormuşum. 🙏🏻Sakın öyle birşey yapmayın. Bisikleti kopartırsınız taşıyıcıdan, taşıyıcı dayansa araç savrulur, kaza yaparsınız.
Kalın yüksek mikronlu streç film alıp gidonu , maşanın bacaklarını alnı vs sıkıca sarabilirsiniz. Açıkçası çok da gerekli görmüyorum, bir kere yaptım, sonrasında üşendim takıp çıkıyorum yola. En fazla böcek ölüsü vs oluyor o da biraz su biraz sünger geçip gidiyor.
Selamlar,
3-6K TL bandinda tasiyici bakiyorum, haydi 7-8K max Tecrubesi olanlara 2 sorum var (Bakindim nette biraz ama tatmin edici birsey bulamadim) :
1- Istanbul sartlarinda dur kalklarda sorun yasayabilecegimi dusundugum icin kilitlileri olan da varmis onlardan almak istiyorum, ne tavsiye edersiniz?
2- Kilitli tam olarak ne demek? Nereye kilitleniyor ki guvenli oluyor?
Tesekkurler simdiden..
Merhaba, araç tavanında Thule taşıyıcı kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde 8 - 10 saatlik bir seyahatte tavanda iki bisiklet taşımayı düşünüyorum. Rüzgar, böcek, sıcak, güneş ışığı gibi etkenleri düşünerek bisikletlerin üzerine normalde kullandığım bisiklet kılıfını takıp (Decathlon ürünü olan koruyucu) öyle mi araca yüklesem diye düşündüm. Ama kılıfın altından giren hava içeride balon gibi şişip daha da kötü olur mu bilemedim. Bu konuda önerilerde bulunabilir misiniz?