Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet taşıyıcılar

Yasin bir aydınlanma yaşadı gibi hissediyorum :)

• Hahaha
Tepkiler: Bisikletsever_
Scudo
@ŞenolKalyoncu Gördüğüm kadarıyla aracınızın tavan barı yok. Ara atkıları nasıl bağlandı tavan barı olmadan?

Bu modelde tavanda montaj yerleri var. Olmayanlar için de gövdeye özel yapılmış bağlantı braketleri ve takozları olur , buna özel ayaklar ile monte edilir. Thule wingbarı , Golf , Corolla ve Fluence araçlarda bu şekilde kullandım.

• Beğen
Thulenin sitesine girince araç seçim ekranı var o yardımcı oluyor

• Beğen
Şöyle rastgele bir fotoya denk geldim, lastiğin yere çok yakın olduğunu düşünüyorum, doğru mudur?

Dosyalar

• 20240802_172335.jpg
    20240802_172335.jpg
    83,2 KB · Okunma: 52
Merhaba, araç tavanında Thule taşıyıcı kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde 8 - 10 saatlik bir seyahatte tavanda iki bisiklet taşımayı düşünüyorum. Rüzgar, böcek, sıcak, güneş ışığı gibi etkenleri düşünerek bisikletlerin üzerine normalde kullandığım bisiklet kılıfını takıp (Decathlon ürünü olan koruyucu) öyle mi araca yüklesem diye düşündüm. Ama kılıfın altından giren hava içeride balon gibi şişip daha da kötü olur mu bilemedim. Bu konuda önerilerde bulunabilir misiniz?

Merhaba, araç tavanında Thule taşıyıcı kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde 8 - 10 saatlik bir seyahatte tavanda iki bisiklet taşımayı düşünüyorum. Rüzgar, böcek, sıcak, güneş ışığı gibi etkenleri düşünerek bisikletlerin üzerine normalde kullandığım bisiklet kılıfını takıp (Decathlon ürünü olan koruyucu) öyle mi araca yüklesem diye düşündüm. Ama kılıfın altından giren hava içeride balon gibi şişip daha da kötü olur mu bilemedim. Bu konuda önerilerde bulunabilir misiniz?
Ben olsam yapmazdım hem rüzgar direncini arttırır, hem sesi hem de olası bir durumda uçup kazaya neden olabilir.

Sakın öyle birşey yapmayın. Bisikleti kopartırsınız taşıyıcıdan, taşıyıcı dayansa araç savrulur, kaza yaparsınız.

Kalın yüksek mikronlu streç film alıp gidonu , maşanın bacaklarını alnı vs sıkıca sarabilirsiniz. Açıkçası çok da gerekli görmüyorum, bir kere yaptım, sonrasında üşendim takıp çıkıyorum yola. En fazla böcek ölüsü vs oluyor o da biraz su biraz sünger geçip gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Şöyle rastgele bir fotoya denk geldim, lastiğin yere çok yakın olduğunu düşünüyorum, doğru mudur?
Fotoğraftan pek seçemiyorum ama lastik egzoz borusu tarafındaysa ......... Aynı hatayı birkaç sene önce ben de yapmıştım.
Yarı yolda güümmmm diye bir ses gelmişti ve neye uğradığımızı şaşırmıştık.
WhatsApp Image 2024-08-05 at 12.24.07.jpeg

• İnanılmaz
Tepkiler: isok
Ben olsam yapmazdım hem rüzgar direncini arttırır, hem sesi hem de olası bir durumda uçup kazaya neden olabilir.
Sakın öyle birşey yapmayın. Bisikleti kopartırsınız taşıyıcıdan, taşıyıcı dayansa araç savrulur, kaza yaparsınız.

Kalın yüksek mikronlu streç film alıp gidonu , maşanın bacaklarını alnı vs sıkıca sarabilirsiniz. Açıkçası çok da gerekli görmüyorum, bir kere yaptım, sonrasında üşendim takıp çıkıyorum yola. En fazla böcek ölüsü vs oluyor o da biraz su biraz sünger geçip gidiyor.
Teşekkür ederim cevaplarınız için, iyi ki sormuşum. 🙏🏻

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Selamlar,

3-6K TL bandinda tasiyici bakiyorum, haydi 7-8K max :) Tecrubesi olanlara 2 sorum var (Bakindim nette biraz ama tatmin edici birsey bulamadim) :

1- Istanbul sartlarinda dur kalklarda sorun yasayabilecegimi dusundugum icin kilitlileri olan da varmis onlardan almak istiyorum, ne tavsiye edersiniz?
2- Kilitli tam olarak ne demek? Nereye kilitleniyor ki guvenli oluyor?

Tesekkurler simdiden..

Kilitten falan vazgeçip Buzz Rack Mozzquito aldım. 2 kere denedim. Çok sağlam, takması çıkarması kolay. Çok beğendim, tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: makaram

Bisikleti sarmakla ilgili gerekli yorumlar yapılmış, koltuğun derisi güneşten yağmurdan vs. etkilenmesin diye koltuk kılıfı kullanabilirsiniz.

Ben kısa süre önce temu'dan edindim. Bir yüzünü gümüş renkli güneş yansıtıcılı yapmışlar işe yarıyor, lastikli olduğu için uçup gitmiyor.

830e9e63947bbfafb44f8ca576131b86.jpg

Malum devlet büyüklerimiz Çin'den alışverişi azaltmak için gümrük vergisini artırdı..

Koltuk kılıfı yerine Tchibo'dan alınma (temiz) ayakkabı kılıfını kullanmıştım bir ara, oda aynı işlevi görmüştü :)

images

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Geri