Scudo Sports

Bisiklet taşıyıcıları hakkında

@İbrahim Ertekin

Yüklediğim sitede genelde müstehcen içerik falan olmaz ya da ben denk gelmedim. Filtreleme listesi baya geniş herhalde. :D

Scudo
@halil ibrahim duran

Tekrar merhaba :)

Acaba bu vantuzlara piyasada satılan bisiklet taşıyıcıları kolay bir şekilde bağlanabilir mi? Yani bisiklet taşıyıcılarının kelepçeli kısımları vantuzların tutma kolu altından geçebilir mi? Sizin kullandığınız somunlarla bağlanan modeli bilinçli olarak mı aldınız?

Örneğin bu netten bulduğum taşıyıcılar sizce vantuzlara monte edilebilir mi?

(link)

(link)

@İbrahim Ertekin

İbrahim bey,

Evet özellikle somunlu bağlanan model aldım. Tavan rayı almak istemediğim için böyle bir çözüm ürettim.

Bendeki model buna çok benziyor. Ama alt tablası daha geniş (fazladan demir saç var) ve mukavemetli. Yine de ben alt tablayı biraz daha genişletmeyi düşünüyorum.
(link)

Arkadaşlar herkese slm,
Bisiklet taşıcıyım eski olduğu için iplerle bisikleti bağlamak zorunda kalıyorum.
Resimdeki mavi bağlantı aparatlarından nerede bulabilirim acaba.:rolleyes:
IMG_1791.JPG
IMG_1792.JPG

Bu aparatları araştırıyorum ama hiçbir yerde bulamadım.
Konu hakkında bilgisi veya deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Şimdiden saolun:harika:

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Ben bunun adını arıyordum. 3D proje olarak aratacak yazıcıdan çıktı alıp takacağım bulursam. Nedir bunun ingilizcesi acaba?

@Abdülkadir Ergin yazıcıdan çıktı alacaksan beni de ekle hocam listeye bir türlü bulamadım valla. Bir tane örnek bulsak o örnekten proje çıkarma ihtimalin varmı peki?

Maalesef o kadar çizim bilgim yok. Bana hazır proje lazım :) stl dosyası olarak bulabilirsek ne ala yoksa çizimi beni aşar.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@trainspotting35 Saol Çetin abi teşekkürler. Sonunda ismini bulduk ve satışınıda.
Yalnız fiyat biraz yüksek maalesef.:confused:
Forumda bunlardan 3 tane taşıyıcılıyı bir arkadaşımız 200TLye satıyordu :D

@sadi imren valla Sadi abi almaya kalksak çok pahalıya gelecek gibi duruyor. @Abdülkadir Ergin kardeşimiz projesini bulursan senin yapacağın işlem ne kadara maliyet çıkar acaba

@Anıl Erdoğan dostum benim yazıcı (Tevo Tarantula) amatör, seri imalat için uygun değil. Baskı süreleri de bayağı uzun oluyor. Referans bir proje dosyamız olsa elimizde ne kadar ham madde gider baskı ne kadar sürer bakarız, kar gözetmeksizin bir fiyat çıkarırız. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Lakin bakınıyorum da hala bir sonuç alamadım. Thule taşıyıcılara ait envai çeşit parça projesi mevcut ama istediğimiz türden bir 3D nesne bulamadım henüz. İllaki vardır bir yerlerde araştırmaya devam..

• Beğen
  • Beğen
@Atasoy saol abi hemen bakıyorum benim taşıyıcı demirine uyacakmı + bisiklet kadro çapına?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Hafta sonu yağışlı olduğu için bisikleti araç içinde taşımaya 299 liraya taşıma çantası aldım. Yaklaşık 1000 km yolculuk yaptım sıkıntı olmadı.

(link)

(link)

Merhabalar fiyat/performans odaklı olarak tek bisiklet taşıyıcı arıyorum hangi markaya yönelmeliyim?
Nelere dikkat etmeliyim?

Geri