Forumda yeniyim, elimden geldiği kadar yazılanları okumaya çalışıyorum, fakat kafam çok karışık. Yaş 36, şehir içerisinde kulllanabileceğim maksimum 300-400 TL aralığında alabileceğim bisiklet marka ve modeli konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
ben tecrübe ile edindim o fiyatlara o bisikletle memnun kalmazsın,
bisiklete 1000 TL verilir mi diyenlerdenim ama az bile olduğunu söyleyebilirim 1000 TL ve yukarısı (artık bütcene göre) bir şeyler bak.
Çünkü ciddi olarak bu işe devam edeceksen 300-400 TL yi çöpe atmış olursun
merhaba
öncelikle ne amaçla kullanacağın önemli. ulaşım ve yük taşımakmı, spor amaçlımı. kullanacağın yer yokuş ve inişi bol olan bir yermi. ona göre seçim yapmak lazım. ayrıca bartuğ arkadaş biraz çıtayı yükseltmiş. fakat spor amaçlı kullanmayacaksan ve elin birazda anahtar tutuyorsa ortahalli birşeyler de işini görür kanaatindeyim..
Merhabalar. Size tavsiyem Sedona Borla'dır. Sizi uzun bir süre tatmın edicektir. em rahat hemde başlangıç seviyesi için gayet uygun bir bisiklettir. Sonradan kendınız gelıstırebılırsınız ozellıklerını. İyi Forumlar, Hayırlı Akşamlar...
Biz teşekkür ederiz. Bir bisikletsever daha tanıdığımız için. İnşallh resimlerinide atarsın. Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız bol pedallamalar. Hayırlı Akşamlar, İyi Forumlar...
Bugün itibariyle bütceme orantılı olarak Salcano NG650 modelini almış bulunuyorum. Kredi kartı tek çekim 320 TL'ye aldım. Ayrıca ön ve arkaya çamurluk takdırdım. Herkese çok teşekkür ederim.