Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Tavsiyesi

deniz erk

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Specialized
Merhaba,
Bugün Trek-Ortaköy şubesine uğradım. Yardımcı oldular. 3500 ve 4300 modelleriyle ilgilendim genel olarak ikisinide sevdim. Yalnız bisikletler hakkında bilgi verirken söyledikleri özellikler, internette yazılan özelliklerle aynı değil. örneğin 4300 modelde deore set olduğunu söylemiş ve göstermişti fakat internette acera olarak gözüküyor. 3500 de alivio olduğunu söylemiş ve göstermişti ama internette tourney gözüküyor. internet sitesindeyse 2013 modellerinde 100 euro daha ucuz olduğu yazıyor. Kafam karıştı doğrusu. ama iki bisikletide beğendim. Şubede 3500 ün 500 euro 4300'ün ise 750 euro olduğunu söylediler. Yani yaklaşık 1550 T.L. 3500'ün V freni var. 4300'ün hidrolik disk freni var. Bisikletçi V freninin sadece 3 serisinde olduğunu artık hidroliğin kullanıldığını söyledi.

Bunların dışında sizin herhangi bir tavsiyeniz var mı? Diğer markalardan bu modellere karşılık tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

Not: Yarında delta'nın caddebostan'daki yerine gitmeyi düşünüyorum.

Şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar..

Scudo
Mesela Scott Aspect 30 2012 modelle karşılaştırsak? 2. el sadece 10 kere binilmiş bi bisiklet. 1000 liraya veriyor satan kişi.

Ben size sadece fren konusunda yardımcı olayım v fren her zaman en iyisidir zahmetsiz bakımı kolaydır hele birde tura falan çıkmayı düşünüyorsanız kesinlikle v freni seçin saygılar

Teşekkür ederim. Tüm özelliklerini göz önünde bulundurunca V fren için 3500'ü mü seçmeliyim sizce?

Ben v fren olanı alırdım ama satıcılar ısrarla size hidrolik fren alın diyeceklerdir sizde onlara Gürkan Genç diye bir adam var dünyayı v frenli bisikletiyle dolaşacak dersiniz

• Beğen
Tepkiler: deniz erk
Bu konuyu 57 kişi takip ediyor. Niçin kimse fikrini yazmıyor acaba. Bugün kızıltoprak delta bisiklete ve pedal bisiklete uğradım. delta'da pek ilgilendiklerini söyleyemem. zaten ellerinde benim için birşey yoktu. benim maddi sınırım 1500 lira. pedal bisiklette merida crossway tavsiye ettiler. hoşumada gitti. çok arada kaldım. aslında trek 3500 ile merida crossway arasında kaldım. trrek konusuunda satıcısı kalbimi çalmış olabilir. birde merida crossway hoş bi bisiklet. acaba yardımcı olacak mısınız?

Geri