Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet taytı üzerine eşofman veya şort giymeyi önerir misiniz?

efecepel

Üye
Tepki
1
herkese merhabalar. konuyu doğru yere açamamışsam affedin henüz ilk mesajım. Ben henüz Bisiklet konusunda amatör birisiyim 4 ay önce başladım fakat bitmek tükenmek bilmeyen sele ağrılarından bıktım ve bu sebeple bisiklet taytı almaya karar verdim. Kısıtlı bir bütçem olduğu için yaz ve kış için ayrı permutasyon yapma şansım şu anda yok, bu yüzden kısa bir pedli tayt alıp bunu eşofman veya kot ( işe veya okula giderken ) 'la birlikte kullanmayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli olan spordaşlardan yorumlarınızı rica ediyorum :).. Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Gökalp
Scudo
kot giyerseniz afedersiniz kalça bölümünüz ilgiç durur. ama eşofman giyerseniz sorun olmaz.hem ben de gece turlarında öyle yapıyorum tavsiye ederim. ha bu arada öğlen veya erken saatlerde tayt giymekten çekinmeyin. sonuçta spor yapıyoruz :)

@Cengiz Gökalp

Benim yazacaklarımı Cengiz kardeşim yazmış. Kendi adıma, özellikle altta eşofman giyiyorum. Kaliteli eşofman altı ve spor ayakkabı benim için yemeğin tuzu-biberi...:)

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Gökalp
merhabalar. Ben bu kış boyunca uzun tayt üzeri bermuda şort giydim. birde ucuz yollu iki tane yandan cepli rahat kesim pantalon aldım. ince kumaşlı. paça bantıyla beraber kurtarıcım oldu soguk havalarda. Eşofman da gayet iyi olabilir tabiki.
bu arada bende bulgurluda oturuyorum. buralarda sadece tayt giysen bile sorun olmuyor:) tecrübe ediyorum bizzat...

jelli sele kılıflarını da deneyebilirsiniz.
böylece iki kat giymenize gerek kalmayabilir.

Merhaba,

Ben bütün turlarımda pedli tayt üstüne şort giyiyorum. Her açıdan :) rahat ediyorum.

Kazasız ve keyifli turlar
five

merhabalar....

bisiklet kullanmaya yeni basladim..... uzun tayt alsam yazin kullanirken rahatsiz edici olur mu?

tesekkurler

arazi koşularından alışkanlık, uzun taytı kısa tayta tercih ediyorum.
teri atan, çabuk kuruyan kumaşlardan yapıldığı için ter konusunda sıkıntı yaşamıyorum.

avantajları da dezanavantajlarına göre daha fazla bence.
güneşi engelliyo, garip şekilde yanmış olmuyorum.
dallar mallar için de bi engel oluyo. daha az çiziliyo bacaklarım.
düşersem toprağa, yere çıplak bacağım değmiş olmuyo.
bi de hızlı giderken bacaklarım rüzgardan da korunmuş oluyo...

kısacası, ben uzun taytla daha rahat, daha konforlu hissediyorum kendimi...

ama tabi performans arttıkça tersini düşünebilirim, henüz bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: flfl
ben şahsen direkt tayt giyerek gezmeyi sevmiyorum (görünülş açısından beni rahatsız ediyor)

Eşofmanımın altına pedli taytımı giyerek biniyorum bisiklete...

Ama ne yaparsanız yapın popo ağrısını bitiremezsiniz. Sadece azaltırsınız. Sürüş süresi arttıkça ağrı da artacaktır...

• Beğen
Tepkiler: ozankurt89
(link) çok fazla uzun yol yapmıyorum maksimum 50km bu tayt bana yeterli mi ?

jellı taytın ustune bısıklet pantolon ıle ben 100 150 km de yol yapsam rahatsız olmuyorum. pişersin falan diyorlarda kot pantolon yada normal pantolondan 100 kat rahat zaten normal pantolonla 1 2 km gıdemıyorum. motosıkletten sortla dustugumde hemde yavaş giderken acemıyken 300 kıloluk motorun altında kalınca bacaklar kıpkırmızı kan olmuştu o gunden sonra 2 teker ne olursa olsun sort yada tayt tek basına koruma olmadan kullanmadım.

@emre özbay yeterli.ben de bu ürünü aldım,senin yazdığın gibi günde 20-30 km yapıyorum,hiçbir sıkıntı duymadım.

Merhaba , bu urun hakkinda bilginiz var midir

(link)

Aynı dertten bende muzdaribim arkadaşlar havalar malum sıcak işe giderken veya bir yere giderken terlemeden yana sıkıntım oluyor birde mtb bisiklet oldugu için dağa felan gidiyorum uzun tayt önerilerini bekliyorum

@emre özbay

Uzun zaman önce 90km lik bir tur sonrasında 3 gün oturmakta güçlük çekmiştim. Bu acı tecrübe sonrası bisiklet aldıktan sonra aldığım ilk ürün pedli tayt oldu :)
Dechatlondan almıştım muhtemelen bu üründü. Pişman olmazsınız alın kullanın.

@dolphinfast Crivit bisiklet şortu diye google amcada arayın. Kullanıyorum memnunum. İçindeki tayt ayrılabiliyor. Dış kısımla denize, sokağa çıkılabiliyor. Çabuk kuruyor. Rengi ağarmıyor vs.

• Beğen
Tepkiler: Matkap34
Sırf bu yüzden normal ulaşım kullanıcı olacağım için mutluyum taytla uğraşamam ben :D

arkadaş giyeceksen taytı normal giy üzerine birşey geçirmek mantıklı gelmiyor bana çevre tepkisinden çekiniyorsan canları cehenneme

• Beğen
Tepkiler: azmicndk
Geri