ben de telefonumun silikon kabını kullanarak yaptım altına çift taraflı bantla (silikon denedim tutmadı) ince sert bir tahta plaka yapıştırdım. tahtayı da mobilyalarda kullanılan tarzda bir kelepçeye vidaladım. Gayet sağlam ve stabil. Not: gidonum biraz kalın olduğundan aldığım bir tutucu olmamıştı bunun üzerine kendim yaptım. Daha iyi oldu
silikon ve hızlı yapıştırıcı sanırım silikon kılıftan dolayı tutmadı şuan bant baya sağlam telefon da lumia830 zaten kolay kırılmaz camı inşallah. Daha once de düşmüşlüğü var
@kuşlar gibi özgür Bende keçe aldım bir mukavvaya diktim ust ve alyı kalın siyah bildiğin don lastiği. Hem hafif oldu hem kullanışlı. Mukavva zamanla büküldü bende aynı lastikle bağlıyorum. Telefonun arkasınada kimlik para filan koyabiliyorum
@MtbSever Teşekkür ediyorum Plastiği vidalamak biraz zor olabiliyor bu yüzden vidayı ocakta ısıtıp biraz delerseniz daha kolay vidalarsınız Vidanın ucuyla yolu açın gerisi kolayca vidalanıyor zaten.Birde görüntü şu şekilde oluyor Vidaların üstüne elektrik bandı çekerseniz veya telefonu koymadan önce altına peçete koyarsanız telefonunuz çizilmez
@mariokaldato Sağolun Telefon yaklaşık 30 km/h hızda iken fırladı ve kırılmadı @Nurullaah18 Beyin fikri çok yaratıcıymış, kısa süre içinde deneyip, paylaşacağım buradan
@kuşlar gibi özgür telefonu taktıktan sonra ekranın üstündeki boşluğu bir iple kaba bağlayın. Büyük ihtimalle o boşluğu kullanmıyosunuzdur. böylece uçacağını sanmam
@ömerözeren Bisikleti ters çevirip salladım düşmedi.Gayet bol çukurlu ,kaldırımdan inmeli çıkmalı 10-15km sürdüm düşmedi.Kabın telefonu ne kadar sağlam tuttuğuna göre % değişebilir
Bizim gibi bisikletçi olmasada motorcu bir abimiz hiç kılıf filan delmeden neredeyse 2-3 TL'ye telefonunu gidonuna takıyor. Sizce güvenli midir? Zaten yol bisikleti sürdüğüm için çukurlara filan girmemek için özen gösteriyorum.
Öncelikle merhabalar.Forumda yeniyim
Telefonu gidonda sabitlemek için bende bir şeyler düşündüm yukarıdaki projelere benzerdir.
Öncelikle telefon kabınız plastik olmalı ve telefonunuzu iyi tutmalı
benim naçizane fikrim annelerimizin zikirmatik adlı cihazın (her evde olduğunu varsayıyorum ve çok çabuk temin edilebilir) parmağımıza geçirdiğimiz kısmı cihazdan çıkartıyoruz sonra kabımızın ortasindan iki delik açıyoruz şiş i tüpte isitarak delik açma işlemi hizlanacaktir . Cihazdan cikardigimizi oradan geçirip gidona takiyoruz .
Benim aklima gelen fikir galiba en ucuz ve kolay yontemi üç gündür kullaniyorum cukurlarada girdim ama dusmedi sarsılma orani biraz yüksek kamerayi kullanmayacak isek bir problem yaratacağını düşünmüyorum.
@Mhg ben bunun yerine silikon kılıfı bıçakla delip ayakkabı bağcıklarıyla gidona bağlamıştım. Çok güzel olmuştu ancak dün keşfettiğim lastik bence neredeyse mükemmel. Eğer lastikler kalın ve sıkıysa bence telefonu düşürmek neredeyse imkansız.