@tMisagi Ankara daki mağazalar kesinlikle durumu kabul etmiyorlar. Bir mağazada üst seviye atolye çalışanı var, o Türkiyedeki en yetkili kişi, bizim atölye çalışanlarımız Fransa da bizzat eğitim alıyorlar vs vs diyorlar aman yanaşmayın Ankaradaki mağazalara zaten yol bisikleti de yok.
Umarım bu sorunlardan ders çıkartıp parça kalitesini arttırırlar. 2016 model triban 540 a da Prowheel aynakol koymuşlar zamanında şimdi Shimano rs500 aynakol var mesela.
@moaktas Dostum şaka yapmıştım "decathlon çalışanı" konusuyla ilgili, kullandığınız kelimeler bana onları hatırlattı da (neler neler duydu bu kulaklar
) Umarım alınmamışsınızdır.
Microshift için de bu zaten alt seviye ürün ancak ve ancak tamamen doğru kullanımla uzun süre kullanabilirsiniz gibi şeyler söylediler bana Bakırköy Decathlon tarafından telefonda. Ürün açıklamasında böyle şeyler yok her şey satana kadar. Madem bu kadar çok biliyorusun (çalışan olarak bile) yazsınlar bunu açıklamaya.
Aslında pahalısını al diyen adama imkan olsa manevi tazminat davası açaksın, duygularımı incitti diye.
Herhalde daha çok çocuk yaştakilere sattıklarından bu kadar geniş davranıyorlar ve kalitesiz yapıyorlar bisikletleri(decathlon da o şekilde)
Keşke maddi imkanlar iyi olsa, dürüst ahlaklı tamirciler satıcılar olsa da biz bu kadar uğraşmasak.Bu kadar çakalın olduğu piyasada bisiketçiler olarak biz birbirimizi desteklemeliyiz. Deneyimler ve bunları paylaşmak çok önemli, bu şekilde belki hiç tanımadığımız birilerine yardımcı edecek. Teşekkürler paylaşımınız için.