Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet toplama deneyimi

Scudo
pc toplar gibi bisiklet toplamak güzel bişey olsa gerek :)

Herkese gunaydin ist oturuyorum bisiklet toplamak istesem bildiginiz yer varmi

bende bi basıma bela aldım :D herseyi parça parça aldım :D toplayınca yürüyecekmi meraktayim kimseye tavisye etmem :D :D

@Kaplan53 en uygunu internetten araştırarak alın derim öyle yaptım ben yaklasık ekstradan 300 e yakın karım vardır

İlk olacak bilmiyorum da acaba f/p acisindan bakarsak piyasaya göre kazanç saglarmiyim orta derece bir bisikleti baza alirsak saticiyla oturacaz ne gider ne gitmez hepsini toplayıp karar veririz bende oyle biryer ariyorum hepsini toplicam bir yer olsunki dolasmayim sağa sola

@Kaplan53 hiç bulaşmayın :D derim bütçeniz nedir ona göre hazır markaları bisiklet alın derim su an parça parça bana 800 e buldu diyim

Desene baya bir masrafli olacak girmesekmi bu işe hazır al bak işine diyorsun

@Kaplan53 aynen bu akşam almaya gideceğim bisikleti nasıl olmuş meraktayım :D

@Kaplan53 şu toplarken tek sevindiğim yanı shimano mt15 jant shimano slx fren gidon dan kitlemeli maşa oldu :D

1000-1500 lira bütçeye (başlangıç seviyesi) toplamak mı daha mantıklıdır yoksa hazır almak mı?

Cok guzel bir paylasim olmus. Elinize saglik . Bol pedallar diliyorum :)

Parçaları nerden temin edebiliriz? Yurtiçi olursa daha iyi olur.

Almayi dusundugunuz bir bisiklet modeli varsa once onun fiyatini bir yana yazin sonra tek tek bilesenlerini kagida yazip aldiginiz fiyatlari yazin toplayin. Bir mal nasil alirken kar edilirse bisikletin de parcalarini cesitli kaynaklardan alirken kar edebilirsiniz. Soyle ki parcalari bir iki gunde degil belki bir iki ayda toparlamayi dusunun. Bu zaman zarfinda eger bu sitedeki, sahibindendeki sifir yada sifira yakin hatta bazi parcalarda daha ust duzey 2. El parcalarla ve firmalarin indirimleriyle toplarsaniz hem daha iyi hem de uygun fiyata toplama sansiniz olur. Bir de toplama konusunda tecrubeniz yoksa size ogrenmek icin iyi bir firsat, yapamayacaginiz kisimlar az kaldigindan geri kalanini toplatacaginiz kisiye de da az odeme ile ek olarak kendi bisikletinizi toplamanin keyfini yasarsiniz.
Eger ki bunlari yapamam diyor tum parcalari bisikletcilerden ve internetten sifir alayim derseniz daha pahaliya mal edersiniz. Eger maddi imkaniniz varsa ve parcalari 1-2 ayda toplamayi goze alirsaniz size ogretici ve guzel bir aktivite firsati olur.

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
Merhaba çok faydalı bir yazı olmuş elinize sağlık, bahsettiğiniz her çeşit videoyu yayımlayan youtube kanalı öneriniz var mıdır?

@SOZUAK peki kadroyu nereden bulabilirim ve aynı şekilde diğer parçaları, sahibinden de olabilir ama daha çok çeşit arıyorum

Google da bisiklet Parçaları yazın bisiklet kadrosu yazın bir sürü online satış yapan firma bulursunuz. Herkesin bütçe ve beklentisi farklı ama ucuz kadrolar da var pahalı kadrolar da. Aynı şekilde parçalar da farklı firmalarda aynı parçalar farklı fiyatlarda. Bisikletini parça parça satanlar var onlardan sıfır yada sıfır ayarında yada ucuz parçaların sıfırı fiyatına üst düzey temiz parçalar bulursunuz. Önce liste yapıp özellikle grup setin parçalarına karar verin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Anladım teşekkür ederim. Sizin önerebileceğiniz güvenilir firma var mı?

Merhaba arkadaşlar

Sormak istediğiniz bir şey olursa özelden yazabilirsiniz. Tecrübeyle sabittir ki bin lira civarı bir bütçe için toplamak efektif değil, fabrika markaları daha mantıklı. Toplamak ne Zaman uygun biliyormusunuz? Diyelim ki 2 bin kira bir bütçeniz var , o paraya sıfır alacağınız bir makine en iyi ihtimalle deore ekipmanlı olacaktır ki o da tamamı değil. Oysa forumda ikinci el temiz parçalar ve sıfır bir kadroyla o bütçeye full slx bir makine sığdırmanız mümkün. İşte toplamak tam bu aşamada mantıklı

arkadaslar internetten kron xc150 siparis vericem ama toplama hakkinda cok endiseliyim bi yanlis yaparim diye direksiyonu ve tekeri takarim seleyide bide diski balatanin icinede takarim ama vitesi ayar yapmak gerekir mi gerekirse bisikletcide yaptiracmda

Geri