onur özlem
Daimi Üye
- Tepki
- 76
merhaba arkadaşlar benim çift amortisörlü 24 jant eski bir bisikletim var fakat artık bu beni oldukça zorluyor 15 yaşındayım boyuma göre değil bu zaten çok büyük bi sorun çok yorluyorum sağlık açısındanda zararlı olacağını düşünüyorum iki büklüm gittiğim için zaten çokta arıza çıkarmaya başladı bende şöyle bi karar aldım zaten kış sezonu pek fazla bisiklet süremiyorum öğrenciyim harçlıklarımdan biriktirerek haziran ayına kadar 26 jant çok iyi olmasada sağlam idare eder bir bisiklet toplamayı karar kıldım
Bütceme gelirsek okadar fazla bir bütcem yok harçlıklarımdan biriktiriyorum ve haziran ayında 400-500 tl arasında bir param olucak ben yavaş yavaş başlamak istiyorum her ay bir parçasını alırım öncelikle kadrodan başlıyacağım sizden istediğim bisikleti nasıl toplamalıyım
örneğin şu linkteki (link) kadroyu nerden ve nekadara alabilirim istediğim bisiklet bu tarz
Yardımcı olursanız sevinirim
Bütceme gelirsek okadar fazla bir bütcem yok harçlıklarımdan biriktiriyorum ve haziran ayında 400-500 tl arasında bir param olucak ben yavaş yavaş başlamak istiyorum her ay bir parçasını alırım öncelikle kadrodan başlıyacağım sizden istediğim bisikleti nasıl toplamalıyım
örneğin şu linkteki (link) kadroyu nerden ve nekadara alabilirim istediğim bisiklet bu tarz
Yardımcı olursanız sevinirim