Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet toplamak

Scudo
bu kadro 20 lira bile etmez
dostum öncelikle markaların satışa sundugu sistemlere bak
seçilen en iyi parçaları gözünde canlandır not al işte
birde bisiklet fotografları bölümü var forumda en güzel duran bisiklet üzerinde en işe yarar
herkesin memnun oldugu donanimları seçip ayırarak harika bi bisiklet ortaya cıkarabilirsin
parçaları seçer siparişini verir kargonu beklersin. yada

carraro yada whistle nin harika bisikletleri var yada benim gibi 1100 lira verip bianchi afx alır keyfini sürersin :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga KAHRAMAN
Ramenes mesajın için teşekkür ederim.Zaten kafamda hemen hemen parçaları oluşturdum.Tek sorun ortada bir kadro yok.Hala karar veremedim.400-450 tl civarında yol bisikleti kadrosu arıyorum.Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..

tolga sahibinden burdaki yedekparça satış bölümünden olmadı yurtdışından oda olmadı firmalar kadroda satıyor
. yol bisikleti derken bir sürü çeşidi var bunun şehirmi tur mu zamana karşı tipimi bi model koyarsan buraya bi kadro önerileri bulabilriz.
mtb yi yol bisikleti yapıyorlar
şu pınarello tarzı mı bisiklet toplamak istiyorsun.
mutlaka bulabiliriz kadro diye düşünüyorum

@Tolga KAHRAMAN

300 liraya Whistle modoc kadro satan bir abi var isterseniz yönlendirebilirim.

@Furkan Çınar

Kadro sıfır mı ? Ayrıca Xenon - Sora hangisi olduğunu belirtirsen sevinirim.Bu fiyat sadece kadro fiyatı mı ?

Ramenes, Şehir için düşünüyorum.Pek bilgi sahibi olmadığım için kafanızı ağrıtıyorum.kusura bakmayın lütfen..

Arkadaşlar 1000 TL kadar bir bütçem var. Uzun tur için ideal bir şehir bisikleti olsun istiyorum ve bana bir kaç yıl dayanabilecek bir kadro olsun istiyorum. Ama bir türlü istediğim özelliklere sahip bir bisiklet seçemedim kendime. Bisiklet toplamaya başlasam bu bütçeyle altından kalkabilir miyim bu işin? Bir de bu konu da yeni olduğum için cahil sayılırım. Sizce becerebilir miyim? Yoksa hiç o işe girme TREK 7.0 ya da Sedona 321 den birini al mı dersiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

direk sedona 321 al, ben arkadaşlarımın yardımıyla da olsa bisiklet topladım. Masrafı artıyor.

Anladım daha masraflı olur diyorsunuz yani. Peki ben Sedona 321 alırsam bu kadro üzerine modifiye yapmam mantıklı olur mu ilerde?

1000 tl güzel bir set toplaymazsın kadroydu aynakoldu dişlilerde janttı falan 1000 tl aşar direk sedona 321 uğraşmaya gerek yok

@serdar dogusoy

Aradiginiz özellkiler nelerdir, bunlari önce bilmek gerekir. 1000Tl'lik bisikletler genellikle hep aynidir ve güzel iyi bisikletler de bulunur. Tabiki bu bisikletlerin üzerinde shimano xt veya sram xo ve bu seviye de bir donanim arayamasiniz. Ayrica 1000Tl'ye istediginiz gibi bir bisiklet toplamaya kalkarsaniz yari yolda kalirsiniz, yada topladiginiz bir bisiklet, baktiginiz bisikletlerden daha düsük bir seviye de olur, ayrica garatisi de olmaz cünkü düsük seviye de olsa bile alacaginiz parcalar yine 2. el olacaktir.

Sizin yapacaginiz iki sey var. Ya bütcenizi artiracaksiniz ve istediginiz gibi bir bisiklet alacaksiniz yada 1000Tl'ye kadrosu iyi donanimi düsük bir bisilet alarak ileri de donanimi yükselteceksiniz. Baska secenek ben göremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@murat cömez

Gereken cevap verilmiş murat abiden, bize ne kaldı abi ??? :)

Ben kadrosu iyi olan bir bisiklet arıyorum. Hem çabuk yıpranmayacak hem de uzun yolculuklar için uygun. (bagaj sorunu yaşatmayacak). İşte bu noktalarda tıkanıyorum. Kimi yerde Trek al Sedona 'nın kadrosu bişeye benzemez deniyor. Trek ler çok pahalı o yüzden Sedona'ya yöneldim ama doğru tercih mi emin olamamıştım bir türlü.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Gerçekten bu forum olmasa sağlıklı bilgi alabileceğim hiç bir kaynağım yoktu. O zaman kararımı verdim. Sedona 321 alıp aksesuarlara geçeceğim. Şimdi uygun kadrolu bir Sedona 321 bulmakta sorun :)

ben specialized sirrusu öneriyorum kullandım, ve çok rahat bir bisiklet onlara bir bakarsanız iyi olur

@Doruk Ö.

Gerçekten güzel bisikletler ama fiyatları biraz pahalı bana göre maalesef. Öneriniz için teşekkür ederim

Sizin için bir diğer soruda v frenmi , disk frenmi bence :)

İkinci el tur kadro ve maşası bulmak sıkıntı olabiliyor. Bulması zor olduğu gibi fiyatı da yüksek olacaktır büyük ihtimalle. Sedona 321 bence de güzel bir seçim ;) İleride kafana göre değişiklik yaparsın o kadro ve maşa üzerinde ;)

@serdar dogusoy

V fren mi Disk mi bakıyorsunuz? Yeni modellere bir bakın derim yarışlara girmeyecekseniz en üst seviye kadroyu almanıza gerek yok.

2014 modellerde sitelerini 2 hafta sonra güncelleyecek firmalar;

Trek
Sedona
Merida
Whistle
Bianchi
Kron
Carraro
Ghost

Ucuz ve giriş seviyesi birşey bakıyorsanız kron bakın derim.

Geri