Scudo Sports

Bisiklet üstünde başınıza gelmesini istemediğiniz şeyler

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Tam hızlanmışken fren yapmak zorunda olmam. :D

Scudo
Valla ben freeride olarak takılıyorum, stoppie diye bir hareket var arka kaldırıp gitme. Kendimi övmek gibi olmasın baya bi gidiyorum ama durmaya yakın aswaltlarda girdili çıktılı yada şişmiş yerler denk geliyor bazen tam dururken üzerine geliyor ön tekerlek ve freni bıraksan bile düşüyorsun :) Bursa - Kent meydanı benzinliğin orda kaç defa yaşadım ve rezil oldum kötü bi durum :D

Annemin Arayıp beddu Etmesi :D Elin,kolun,bacağın kırılırda elime düşersin inşallah diyişi :D Ama biliyor bisikletten vazgeçemiyeceğimi.

Zırt pırt lastik patlaması :) Nazar değiyor galiba, hemen hemen lastiğim her gün patlar, geçenlerde sibobun kenarı delindi yolda kaldım. 10 kilo metre eve kadar yürümek zorunda kaldım. yedek iç lasitk bana şart

*yeter ki beni köpek kovalamasın hareket etmemi engellemesin.
*otomobil kapıları aniden açılmasın.
*mazgallara ince tekerlekler girmesin.
*yerlerde bulunan kırık cam parçaları yüzünden aniden tekerler patlamasın.
*bisiklet üzerindeyken kamyoncular yanımdan geçerken aniden gereksiz bir şekilde korna çalarak beni öte yana atıp ve tozu dumana katıp savurmasın.

-Bisikleti binanın önüne çıkarttıktan sonra yere pıt pıt yağmur damlalarının düşmesi ve duş almam...
-Tatlı bir havada giderken havadan karganın bağırıp dışkısını bırakması ve üstüne bir sert rüzgar çarpıp o tatlı sürüşümü çorba etmesi...
-Seyir halinde iken mazgalların belli belirsiz yerlerde bana el sallaması(alıştık artık)
-Lastiğime ciklet yapışması :D

birkaç tane sayabilirim

1-Sıkışık trafikte araçların ortasından ilerlerken otobüs,kamyon gibi yüksek profilli araçları geçmek.Eğerki caddede iseniz aralarından insan çıkabiliyor tabi oda sizi görmüyor siz de onu o yüzden yavaş geçerim

2-Aniden açılan kapılar.Her zaman mesafe koyarım ama bazen o mesefeyi koyamıyorsunuz kaç kere kıl payı kutardım.

3-Burnuma,ağzıma sinek,böcek...vb kaçması özellikle yazın :D

4-Bisiklet yolundan giderken aniden önünüze çocukların fırlaması.Özellikle Karşıyaka,Bostanlı'da oturanlar bilirler Yasemin Cafe'nin önünden geçen bisiklet yolunu...

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@Harun Salcı

Buna katılıyorummm :) ayrıca önüme pat diye kapı açılmasından hoşlanmıyorum , pişti oynamaktan bıktım artık :)

Açılan kapılar...
Olur olmadık yola fırlayan yayalar...
Kırmızıda geçen yayalar ve otolar...
Sivrisineklerin ekşimsi tadı :D...
Gezintinin en tatlı yerinde cep telefonumun çalması...

-Özellikle taksicilerin sol tarafımdan gelip bir anda önüme kırıp durmaları ve yolcu almaları bir gün bu yüzden birini indirip kötü şeyler yaşatıcam orada :10: :10:
-Yolda olur olmaz tiplerin bana el kol hareketleri bana vurmaya çalışmaları
-Ani kapı açmaları ve yayaların bir anda önüme fırlaması :boese157:

gözüme sinek kaçması :mad:
aniden açılan kapılar
araçların sinyal vermeden sağa sola dönmeleri, direksiyonu önüme kırmaları, gereksiz yere korna çalmaları

• Beğen
Bence en kötüsü yagmurlu havada bı yerden saga veya sola donus varsa yerler kayıyorsa lastık ıyı degılse yere dusmem ve bısıkletın surtunup boyalarının sokulmesı :)

• Beğen
Sahil yolunda aniden fırlayan veletler!!!
Bi keresinde asfaltı öpmüştüm bunlardan bir tanesi yüzünden.

• Beğen
Geri