Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet üstünde söylenen şarkılar

jazzpub

Aktif Üye
Tepki
367
İsim
Kubilay Devrim
Bisiklet
Fuji
Seferihisar turumda nereden aklıma geldiyse "Bulutsuzluk Özlemi"den "Uçtu Uçtu"yu söyledim durmadan... Aklımı tutamadım kafatasımdaaaa......

Scudo
@hasanalparslang

hasan ,yarış modunda sürme olayında aynen bu parça,yalnız bu anca göçbeyli-bıçkıdere-göçbeyli etapta olur nedeni orada araç yok kışın,,

"rüzgara karşı uçmayaaa çalıştım..." kısmı bisiklet üstünde daha anlamlı geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: jazzpub ve murat85

fena kopuyorum bu şarkı ile :)

• Beğen
Tepkiler: jazzpub ve murat85
Şayet doğaya karşı şehir bisikletiyle turdaysanız "Yeni Türkü- Yağmurun Elleri" derim. Ardından bisikleti park edip de ağaca yaslanıp oturmanın zevki de cabası.

• Beğen
Tepkiler: jazzpub
Bisiklet üzerinde turdayken Grup Yorum şarkıları da iyi gidiyor. Yalnız köylere girerken sesi kısmanız tavsiye olunur :) Özellikle akşam gün batımına yakın Sıyrılıp Gelen açarsanız, bir de rüzgar esiyorsa, bir de ay çıkmışsa tepede, ah canım çekti iyi mi?

Bunun haricinde bir de Spotify'da bir Cycling playlistim var, onu çalıyorum: (link)

@jazzpub sende bunun için konu açtın :ckkmk:

Bülent Ortaçgil söyleyen yok mu* "Bu iş çok zor yonca..."

Metallica - Enter Sandman

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Bisiklet kullanırken kulaklık kullanmam, müzik de dinlemem. Kendim de söylemem.
Şarkı söylemek bir yana, konuşmak için bile fazlalık nefesim pek olmaz. Hepsini enerjiye, pedala yönlendiririm :)
Ama çevreye kulak vermeyi çok severim. Kuşun börtü böceğin, rüzgarın ağaç ve yaprakların sesini dinlerim.

@Özcan. Bende şarkı söylemem ama hep mırıldanırım. Çok daha keyifli oluyor gibi geliyor.

Arabada iken şiddetli tavsiyemdir (canımm çekti hele birde geceyse offf be)
birde bu

Geri