Scudo Sports

Bisiklet üzerinde ne kadar kalori yakıyorum?

(link) kullanırken Runtastic PRO'yu açmak gerekiyo mu acaba. Her türlü aktivite için Runtastik versiyonu varken Runtastic Pro neden var çözemedim :)

Scudo
@DKN Her yağ zararlı değildir. Bkz. Omega 3, 6... Burda yağlı süt veya kuruyemişler yenilirken abartılmaması gerekiyor. Yağsız sütlerin besleyicilik değeri de azalıyor. Ben Karatay yöntemiyle 7 kg verdim. Katılmamakta özgürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: Murat.Bagci
Bisiklet sürerek günde sadece 1 saat (vaktim keske daha fazla olsa) 25 günde düzenli olarak beslenme ile 5 kilo verdim öyle arkadaşlar ın dedigi gibi sabit 20km hızla felan da degil 10 15 km civarı hızla denemek le bişey kaybetmessın

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
@bdemirkiran Garmin Fenix almayı düşünüyorum nereden uygun olur görüşlerinizi alabilirmiyim

@ümit KOCABAŞ Hocam yurtdışı imkanın varsa yurtdışı önceliğin olsun fiyatlar daha uygun. Buradan alacaksan da garminsaat.com var oraya da bakabilirsin.

@Taxonera cardio egzersizlerini sabah kalktiktan hemen sonra ac karnina yaparsaniz tum gece boyunca yemek yemedigniiz icin ac olup insulin seviyesi dusecektir ve nabziniz yag yakma araliginda yapacaginiz egzersiz ile oncelikle vucuttaki yaglari yakmaya baslayacaksiniz. o yuzden ac karnina spor yapilabilir :)

Geri