Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet üzerinde su ihtiyacınızı nasıl gideriyorsunuz?

byhsyn34

Aktif Üye
Tepki
78
İsim
Hüseyin I
Bisiklet
Salcano
Selamlar
Bisiklete binerken uzun yada kısa yolculuklarda, antremanlarınızda su ihtiyacınızı nasıl gideriyorsunuz? Nasıl giderilmeli?
Bisiklet üzerinde çift matara mı taşıyarak yoksa Hydarition pack(su çantası) kullanarak mı yoksa forma ceplerine mi suyu koyuyorsunuz?
Ben evde pet şişeleri doldurup matara yerine kullanıordum bu zamana kadar (0,75x2lik hayat su 2 tl - 1 şişeyi 5 tur matara kafesinde kullanıyordum)
Matara yada hydropack e geçme konusunda kararsız kaldım siz neler yapıyorsunuz?

Scudo
Uzun yıllardır matara kullanıyorum. Şehir içinde bir tane yetiyor. Şehirlerarası yolda iki tane alıyorum

500 ml yanımda su. Yolda denk gelen yerlerden biten suyu doldurma. Ve şehir, ilçe merkezlerinden 500ml alıp içip atmak.
Böyle karşılıyorum :D

@byhsyn34 pet şişeler çoklu kullanım için üretilmiş ürünler değildir, tek kullanımlıktır, sağlığınız açısından riskli bir yöntem uyguluyorsunuz bilginize.

Asfaltta kullaniyorsam matara, arazi surusu yaparsam su cantasi.arazide matara hem agirlik hem de tozlandigi icin su icerken toz yutmaya sebep oluyor

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Sehir icince günlük kullanimda hiç birsey almiyorum yanima çünki bence gerek yok. Sokaga yürüyüse yada toplu tasima ile bir yere gitmekten farksiz bir durum. Turkiye icinde 80 -100 kmlik bir turda tek matara yetiyor. Çöl geçmiyoruz, benzinci ve bakkal bol.

Ben param olduğu müddetçe ne şehiriçinde nede uzun yolda matara taşımam. Her yerde su satılıyor; benzinlikte, büfede, seyyar satıcıda vs. Bi dikişte yarım litreyi içer, şişesini atarım. Bu yüzden suluk kafesini bile söktüm :)

Geri