anon
Daimi Üye
- Tepki
- 247
- İsim
- Emir Taha KENAR
Son iki gündür @Flicker ile geziyoruz.2 gün önce açık arazide-en yakın bina 2-3 km uzaklıktaki fabrika-,tarla falan da değil meralık işte,keşif için geziyorduk.Yolda köpek ayak izleri görünce köpek çıksa ne yaparız falan,ineriz bisikleti öne alırız konuşuyoruz.Yol patika gibi bir yol.Bir yol ayrımına geldik.Telefondan haritaya bakıyordum.O da ne!Gür bir havlama sesi.Kafamı kaldırınca 300-350 metre ötede 2 tane kangal bize doğru koşuyor.Bisikleti öne alma planları falan hikaye oldu kaçmaya başladık.Ama yolun üstünde biraz kum vardı ve 20km/h üzerine çıkamamışızdır.Aynı zamada gidona da hakim olmak zorlaşıyor.Köpeklerden biri kovalamayı bıraktı diğeri hala devam ediyor.Hayatımda bir hayvan tarafımdan yakalanacağımı ilk defa orada hissettim ki köpek durdu.Ama biz durur muyuz Arayı açtıktan sonra indik ve yürüdük.Kendimi çitadan kaçan bir antilop gibi hissettim.Sanırım bisiklet üzerinde yaşadığım en heyecanlı andı Hiç bir köpekten bu kadar korkarak kaçmamıştım.Neyse bizim alternatif rotamız da yalan oldu
Bugün ise ormanın direk içine girdik ellerimizde bisikletler,tepeye çıkmaya başladık.Baya bi çıktık bir anda arı bastı ortalığı(Bizim buralarda zehirli bir arı var diyolar toprakta yuvaları falan varmış)
Şöyle birşey gördüm gözümün önünde.Normal bir arının 4 katı falan boyu vardı.
Biz bisikletleri bırakıp koşarak kaçtık.Sonra bisikletleri almaya kalktık yine çullandılar.Bisikleti kaldırdım bu sefer gözlük yere düştü.Daha sonra bayır aşağı kaçmaya başladık. @Flicker downhillcilere taş çıkartacak bir hızla indi aşağıya.(yolun genişliği1 metre yoktur,traktör geçmiş çukur oluşmuş biz ortadan iniyoruz)Güzel yol olan her yerde bir şey çıkıyor karşımıza Böyle yoğun adrenalin salgıladığınız anılarınız var mı?Sizce böyle olaylar yaşamak dağ bisikletinin tuzu biberi mi Varsa böyle adrenalinin doruk noktasında olduğu,heyecanlı anılarınız paylaşırsanız güzel bir başlık olabilir
Bugün ise ormanın direk içine girdik ellerimizde bisikletler,tepeye çıkmaya başladık.Baya bi çıktık bir anda arı bastı ortalığı(Bizim buralarda zehirli bir arı var diyolar toprakta yuvaları falan varmış)
Şöyle birşey gördüm gözümün önünde.Normal bir arının 4 katı falan boyu vardı.
Biz bisikletleri bırakıp koşarak kaçtık.Sonra bisikletleri almaya kalktık yine çullandılar.Bisikleti kaldırdım bu sefer gözlük yere düştü.Daha sonra bayır aşağı kaçmaya başladık. @Flicker downhillcilere taş çıkartacak bir hızla indi aşağıya.(yolun genişliği1 metre yoktur,traktör geçmiş çukur oluşmuş biz ortadan iniyoruz)Güzel yol olan her yerde bir şey çıkıyor karşımıza Böyle yoğun adrenalin salgıladığınız anılarınız var mı?Sizce böyle olaylar yaşamak dağ bisikletinin tuzu biberi mi Varsa böyle adrenalinin doruk noktasında olduğu,heyecanlı anılarınız paylaşırsanız güzel bir başlık olabilir