mehmetlevent
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 885
- İsim
- mehmet levent
- Bisiklet
- Sedona
1991-1992 yılında aspid ile başladım. her gün tamircideydim o zamanlar. okula ankaraya götüreyim dedim annem buna binemzsin dedi ve parama göre aspid sf aldım. sonra bu ikisini satıp bir thomisus topladım. thomisustaki malzemlerimi bianchi grizzly e aktardım. sonra drag climber aldım hem de iki tane sonra bunlardan birini satıp diğerinin malzemleri giant xtc ye aktardım. ghost 9500 aldım. 2013 senesinde sedona istanbul düz gidon yol bisikletine geçtim. sürekli şehirde turluyorum ve 21 yıl dağ bisikleti ile gezdim. hem asfalt ve yolların kötü olması hem arada sırada odtü ormanında gezinti falan derken o zamanlar iyiydi dağ bisikletleri. ama asfaltta giden akan uçan kaçan birşey yol bisikleti. hafifliğine hafif. ama arada sırada canım toprak yola girmek istiyor cycle cross almayı düşünüyorum. ama ben 2 yıl falan düşünüp öyle alıyorum. benim hızımda giderseniz olmaz. benim naçizane önerim şehir ya da şekir/yol karışımı bir bisiklet almanız yönünde. ama içinize sinmeyen bir şeyi de sakın almayın. ben bu bisiklet işinde çooook zarar ederek öğrendim öğrendiğim şeyleri o nedenle artık acele edemiyorum. saydığınız 3 marka içinde amiral gemisi carraro. accell bisiklete ait 3 marka bahsettiğiniz. bianchi modelleri epey hantal kaç senedir. whistle için çok az model üretiyorlar/getiriyorlar ancak carraro da epey çeşit var. ben yine aynı accell grup a ait lapierre den
(link)
veya yine accell grup markası ghosttan
(link)
bunları önerirdim.
şimdiden keyifli sürüşler dilerim.
(link)
veya yine accell grup markası ghosttan
(link)
bunları önerirdim.
şimdiden keyifli sürüşler dilerim.