Scudo Sports

Bisiklet ve ekipman için araştırma

S-Works

Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi
Tepki
415
İsim
Bayram
Bisiklet
KTM
Herkese merhabalar. Forumu bir süredir pasif olarak takip ediyorum. Daha önce tanışma başlığı da açmıştım.

İşleri yoluna koyduk sıra geldi bisiklet ve ekipman almaya.

İşe gidip gelmeye ve kilo verme amaçlı kullanacağım bisikleti. Ağırlıklı olarak sabah ve aksamları kullanacağım (6:00-8:00/19:00 00:00) aralıklarında Ayrıca 100 km lik turlar düşünüyorum (Tabi bu biraz zaman alacak)

Hem arkadaşım hem de forum üyemiz olan Berkay'ın (DBY) tavsiyesi üzerine SPECİALİZED SİRRUS SPORT modeli üzerine yoğunlaştım.

Bisiklet + ekipman için Max 3 000 TL ayırmayı planlıyorum. Tabi ki amaç minimum harcama ile işimizi görmek

Sanırım bisikleti 1800 TL civarına bulabilirim.

Kask,eldiven,gözlük,ön ve arka aydınlatma ilk etapta alacağım ekipmanlar. Kıyafet olarak tayt olayına pek ısınamadım :) Şort ile başlayabilirim.

Pedal kilitli ayakkabı şimdilik düşünmüyorum.

Almam gereken başka ekipman var mı ? Yeni başlayacağım için tavsiyelere açığım. Bisiklet konusunda çok çeşit olduğu için fazla kafa karıştırmak istemiyorum. Orta seviye işimi görür sanırım.

Scudo
yüzme denizde öğrenilir. bisikletinizi alın kask,eldiven ve gözlük de aldıktan sonra neye ihtiyaç duyarsanız zamanla alırsınız. bütçenizi ayarlamak için soruyorsanız eğer çok dert etmeyin ufak kalemler olacaktır hepsi. pompa yama seti belki yedek iç lastik belki gidon çantası vb.

• Beğen
Tepkiler: S-Works
Ust mesajdaki malzemelere ek olarak ;
Bisiklet kilidi
Matara ve yuvasi
Alyen anahtar seti (bisiklet icin o)
Zil yada korna

• Beğen
Tepkiler: S-Works
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Bütçeyi ayarlayıp alıyorum. Artık zamanla eksik gedik tamamlariz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri