SerdarK.
Daimi Üye
- Tepki
- 156
- İsim
- serdar
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Whistle
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ben kamp hazırlığı yaparken çadır,mat, ufak bir tencere,kamp tüpü,tüpün başlığı,tabak vs,yedek kıyafet, duruma göre yağmurluk,termos, ayakkabı, 4 adet powerbank, el feneri.. birde ne olur olmaz diye yanıma hazır konserve yemeklerden aldım. a 101de konserve yemek haricinde paketler halinde satılan bulgur pilavı tarzında yemekler gelmiş sadece ısıtıp yiyorsunuz. yedek olarak mutlaka almanızı öneririm. şuanlık aklıma bu kadar geldi. kalacağınız gün sayısına göre eşyalarda ekleme veya çıkarma yapabilirsinizİlçrmizin bisiklet kulübüyle kanpa gideceğim.Çadır tulum ve mat hariç neler almalıyım?
Teşekkürler bu benim için önemli bi konuydu. Plan 3 günlük imiş.Ben kamp hazırlığı yaparken çadır,mat, ufak bir tencere,kamp tüpü,tüpün başlığı,tabak vs,yedek kıyafet, duruma göre yağmurluk,termos, ayakkabı, 4 adet powerbank, el feneri.. birde ne olur olmaz diye yanıma hazır konserve yemeklerden aldım. a 101de konserve yemek haricinde paketler halinde satılan bulgur pilavı tarzında yemekler gelmiş sadece ısıtıp yiyorsunuz. yedek olarak mutlaka almanızı öneririm. şuanlık aklıma bu kadar geldi. kalacağınız gün sayısına göre eşyalarda ekleme veya çıkarma yapabilirsiniz
Gürkan Genç in sayfasına bakmanızı tavsiye ederim.nelere dikkat etmeli? yavaştan bu işleri öğrenmek istiyorum.
Tur bisikletçiliği hakkında aklıma takılan bir konu var, güvenlik konusu. Tek başına gezen bir kişi nereye çadır atmalı? nelere dikkat etmeli? Yavaştan bu işleri öğrenmek istiyorum.
Tek başına gezen bir kişi nereye çadır atmalı? nelere dikkat etmeli? Yavaştan bu işleri öğrenmek istiyorum.