Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ve müzik (kendin yap kılıf) tam sürüm v.1.1.

sizce nasıl?

• evet çok iyi hemen edinicem

• kulaklık dinlemek işime gelir

• çok iyi ama ben yapamam böyle bişey

• dostum köyün delisi gibi gezme mahallede :D

• Toplam katılım
    118
Scudo
Yapmayın şu yüksek sesle müzik dinleme eziyetini. Çok itici. Ayrıca ses kalitesi de istisnasız hepsinde rezalet.

@BicycleLover pardon:) apaci mi sandin bizi :D aku takip arac kornasi monte etmedik hocam yaratici fikirlerle ortaya neler ciktigini paylasiyoruz , ayrica burasi sosyal bi platform kimse kimsenin zevkine karisamaz fikir sunar:)

Ben müzik dinlemek yerine jantları ve etrafımdaki sesleri dinliyorum

• Beğen
Tepkiler: ercst0rm
ne zaman bi müzik konusu açılsa, hep aynı muhabbet.."çok tehlikeli, apaçilik , ben doğanın seslerini dinliyorum falan ,ne tabiat sesi be bisiklet yolunda, şehrin göbeğinde betonarme bir kafesin içinde hangi doğanın sesini dinliyosun? Ben müzik dinliyorum bisiklet üzerinde , tavsiye ederim , ayrıca bisiklet gibi başkalarının hatalarından dolayı tehlikeye açık olduğunuz bir sporu icra ederken müzik dinlemekten korkmak dağcılık sporu yapan adamın acaba başıma güneş geçer mi diye endişelenmesine benzer.

@BicycleLover aynen tekerde kaldırıyoruz maganda staylo:kptmya:

@C. Tiryaki ses güzel ses bişey dedirtmem:hhhhhh:

@ercst0rm inşallah ercü kardeş görüşmek üzere arada müzik iyi oluyo ...bunlar güüzel şeyler:hhhhhh:

@murat serbet güzel videoymuş istanbulun ayılarından koruyo bizi bu yol vermeyen ayılar varya köşeye sıkıştıran en azından müzige dalıp unutuyosun yaptıklarını;)

apache style :D bizim evin yakınından ses acıp gecme havalı tüfekle arkandan sıkarlar :D

• Beğen
Tepkiler: micodinho
Ben takarım kulaklığı ikisini birden, keyfime bakarım. Çeneden sarkan ve telefona kadar uzanan kablo pek hoş durmasa da ben bisikletimi sade severim. Öyle ki ayaklık ve suluk kafesini bile söktüm.

@ercst0rm Bak bu şık olmuş, bu tarz şeylerin göze batmaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer bisiklette abzürt bir görüntü vermiyorsa amfi bile takılabilir, ben şahsen kullanmam ama yaratıcılığın adına da apaçilik demem ;)

Asi Stayla dinlemediğin sürece sorun yok :komik: Biraz kaba duruyor yalnız, bulabilirsen daha ufak modeller var Amazon'dan verilen link'teki gibi. Hatta yanılmıyorsam bunlar NFC ile çalıştığı için 2 tane hoparlör takabilirsin baya ufak onlar çünkü onlar. Sesi açmana da gerek kalmayacağı için kaliteyi de bozmaz.

Arkadaşın ellerine sağlık. Ama bisiklette alternatif müzik çalar ve aynı zamanda fm radyo özellikli olarak aliexpresste şu ürün var. Uygulamasında takipli kargo ile birlikte yaklaşık 10 dolara yakaladım. Daha gelmedi ama kullanan birinde gördüm gayet güzel bir ürün.
Screenshot_2016-04-25-15-13-15.jpg

• Beğen
Hocam çalışmanızı taktir ederim. Ancak ben bisiklette böyle bir şey tercih etmem. Bluetooth kulaklık bence daha iyi çözüm.( Her ne kadar şarj düşmanı olsa da.) Ya da bir mp3 çalar bence daha iyi olur.

• Beğen
@ercst0rm ilk senden görmüştüm kardeşim, sonrasında İzmir'de bir arkadaşta da JBL hoparlör görmüştüm. Çok da hoşuma gitmişti ve ben de şimdi philips'in bt2200ünü kullanıyorum suluk kafesine koyup kullanıyorum kılıf vs almadım ve çok memnunum. Bisiklette müzik dinlemek apaçilikse apaçiyim arkadaşlar :) O zaman müzik, dansssss :)

Bende bisikletle seyehat ederken müzik dinleyenlerdenim.telefon kulaklık kullanıyorum.telefonu kola takma kılıfına sokup gidona bağlıyorum.indirdiğim road bike uygulaması açıkken müzik dinlememe olanak sağlıyor. Tavsiye ederim. Hız göstergesi, süre, mesafe ve navigasyon bir arada harika bir his veriyo.

• Beğen
@murat serbet
Yokuş aşağı gidiyor olması kurtarmış kızı...:eek::eek:

• Beğen
Geri