Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Vlog yapmayı düşünüyorum sizce neler yapabilirim

Tepki
28
İsim
Mustafa Yağız
Bisiklet
Salcano
Böyle bir düşüncem var arkadaşlar elimde aksiyon kameramda mevcut. Tavsiye almak isterim

Scudo
Instagram ve Youtube'da @asladurma hesabı var. Onu severek takip ediyorum.

Onun gibi paylaşımlar yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: caylaksuren
@SerhatAtan
Bende aynı şekilde takip ediyorum aynı zamanda yarışçıyım ona özendim denebilir, o tarz içerikler güzel olabilir ama pek öyle kaliteli bir yarışçı değilim yeni olduğum için :/

Yapılmış örneklerini bol bol izleyerek başlayabilirsin. İzlerken eksik bulduğun şeyleri kendin ekleyebilirsin. İnternet yayıncılığı kolay görünür fakat emek ister umarım başarırsın

• Beğen
@BağdatlıRuhi
Sadece böyle düz yol çekiminden ziyade vlogumsu olsun istiyorum nelerden bahsedebilirim

@nevzatsercanoktay
Teşekkür ederim inşallah en kısa sürede başlayacağım

@caylaksuren

Ozgun ve orjinal olmalisin. Videolarin cozunurlugu iyi olmali, anlattiklarin ilgi cekici olmali, muzik montaji da olmali. Asla durma her vloga ayri muzik koyar mesela. Ve izlerken sıkılmazsin.
Kendine has bir tarz ve uslubun da olursa tutabilir diye dusunuyorum. Mesela vsauce diye bir adam var yutubda. Cok ilgi cekici, kendine has bir konsepti var ve dinlettiriyor kendini.

Ve bence Turkce kullanimi konusunda da iyi olmalisin, de baglacinin yanlis kullanimi cok yaygin bizde. Siz de hata yapmissiniz :(

@Serkan Mıstınoğlu
Dediğiniz yutub kanalına bakacağım. Biraz hızlı yazalım derken ister istemez böyle sorunlar ortaya çıkabiliyor. İlk videomu bu salı çekmeyi planlıyorum inşallah düşündüğüm gibi olur.Pek kaliteli bir kameram yok SJ4000 var umarım iş görür, telefon ile de ses kaydını alacağım

@Serkan Mıstınoğlu
Ben kanal işini başlamadan bırakıyorum ve Türkçe kursuna doğru gidiyorum :D

Ben de şöyle videolar çekiyorum." Vlog " çekecek kadar heyecanlı bir hayatım yok ama çekiyorum işte (link)

• Beğen
Kendin olmalısın. Taklit olmamalı yapacakların. Kısa görüntüler, uyumlu müzikler, basit anlatımlar olmalı. Bir de hayatının odağı bu vlog olmasın. Seni rahatlatan, sığındığın bir liman olsun. O zaman zannımca dadından yinmez. Kolay gelsin.

• Beğen
@mehmetlevent
Sanırım en öz ve en güzel yorum olmuş çok teşekkür ediyorum, yapmak için yapmamak lazım anladığım kadarıyla :)

@samet akkaya
Sizinkilerde bir o kadar eğlenceli :)

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
@caylaksuren
Kendin için ve en önemlisi keyif almak için yaparsan farkın olur

• Beğen
@mehmetlevent
Amacımda o aslında böyle bir para kazanmak ve fenomen olmak ve de etrafımdakilere hava atmak adına değil bu isteğim

48 Vites - İki Teker Bir Adam - Geziniyo Bisiklet Kanalı <3 Bu kanalları hiç bir kanala değişmem :)

• Beğen
Bazilari konusurken surekli "ııııı, ondan sonra, sonra" gibi kelimeleri çok fazla kullaniyor. Izleyesi, dinleyesi gelmiyor insanin. Düzgün konuş, açık ol izlenirsin. Eğer heyecanlanirim yapamam dersen de montajla hallet o kisimlari. Iki teker bir adam iyi montaj yapiyor mesela. Kes kes topla al sana video da cok ugrastiriyor hocam haberin olsun :)

Geri