İsa ACAR
Üye
- Tepki
- 24
- İsim
- İsa ACAR
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@EmreBisiklet teşekkürler ilk alışverişim gayet memnun kaldım ve uyguna aldım26 mtb 1.95 cst lastik değişti yerine 1.65 maxxis lastik aldım .
selamlar, nasıl memnun musunuz seleden ?Son olarak sele aldım sele royal respiro atchletic232240 dosyayı görüntüle232241 dosyayı görüntüle
Memnunum hocam ama büyük popolulara göre değil biraz küçük buselamlar, nasıl memnun musunuz seleden ?
Ben 31.8 gibi düşünüyorum ama sağına soluna içine dışına iyi bakın hocam bir yerde yoksa gidonu çıkarıp kumpasla falan çapını ölçünKelebek gidon alıcam fakat gidon boğazının ölçüsünü bilmiyorum bisikletim bu 25.4 mm uyar mı buna234046 dosyayı görüntüle
Kumpas yok malesef umit mirage 2768 modelini kullanıyorumBen 31.8 gibi düşünüyorum ama sağına soluna içine dışına iyi bakın hocam bir yerde yoksa gidonu çıkarıp kumpasla falan çapını ölçün
Kendi sitesi dahil hiçbir yerde göremedim. En iyisi cetvelle falan ölçün isterseniz gidonun tam ortasından bir tur ip dolayın ipin boyunu ölçüp 6,28'e bölün. 2.54 veya 3.18 cm civarlarında olmalıKumpas yok malesef umit mirage 2768 modelini kullanıyorum
Kadro | : 6061 Alloy Frame |
Maşa | : Rigit |
Aynakol | : Shimano FC-TY501 |
Ruble | : Shimano MF-TZ21 |
Vites Kolu | : Shimano Altus ST-EF500 7X3 |
Arka Arttırıcı | : Shimano Altus RD-M310-L |
Ön Arttırıcı | : Shimano Altus FD-TY510 |
Zincir | : KMC-Z51 |
Fren | : V-Brake Alloy |
Orta Göbek | : Kaset KL-08A |
Pedal | : HF893 Alloy |
Hazne | : SF-A223A Alloy Rulmanlı |
Jant | : Starrims J19SZ |
Tourney’in 7/8 vitese uygun aktarıcısı var diye biliyorum.@Aybek Cihan arka aktsriyiciyi degistirecrgim icin sadece 8 vitesli bir aktraciyi nasil takacagimi pek anlayamadım . Bende 7 tane dişli varken sorun olmaz mi?