Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

bisiklet yüzünden hasta oluyorum

ama derya abim... koşu malzemeleri daha çok indirime giriyo..
yani sonuçta, en azından benim için, bisiklet gerçekten güzel bi hobi..
kendimi maksimum performansa odaklamadım ki...
tamam yarışlara katılıyorum, ama şöyle bi mantıkla katılıyorum...
benim kendi başıma bulamayacağım parkurları, inişleri, çıkışları, birileri keşfetmiş... bi de orda bana bsiklete binme fırsatı vermiş...
bana sadece kalıcak yer ayarlamak kalmış... şimdi ben niye 100 tl fark vererek, farkı fark etmiyceğim bi forma alıyım ki...

hala pedli tayt kullanmamış bi insanım... o kadar yani :)

Scudo
Derya abi bahsettiğiniz formaların altına bir şey giyiliyor mu? yoksa çıplak tenin üstüne direk forma mı giyiliyor?

Altı da üstü de direk giyiliyor.içine bir şey giyilmiyor.

Yaz sıcağında İzmir'de 3 hafta burnum aktı. Dikkatli olmak lazım.

Ben birde şunu merak ediyorum. İstanbulda nem çok fazla. Normalde insanın cildinin üstündeki ter bile buharlaşmıyor. Böyle bir ortamda bisiklet forması ne kadar faydalı olur? Formanın özelliği teri emip dışarı atması fakat dışarı atılan ter buharlaşamıyor aşırı nemden dolayı.

soguk su aman içmeyin.bir sporcunun antremandan sonra (zaten vücut cok ısınıyor.) soguk su icerek fenalastıgı sonunu soylemek istemiyorum.bu kadar ciddi yani.eger sen boyle yaptiysan cok sanslisin diyebilirim.ateş ile buz ikisi bir araya gelince zaten ufak deney yaparak sonucu görmek mümkün.

Herkese günaydın 🙋🏻‍♂️ve kazasız belasız sürüşler dilerim..Birkaç gün önce şöyle bir şey başıma geldi.. Markete gitmek için yola çıktım , kask dışında üzerimde bisiklet ekipmanı yoktu. Şort ve t - shirt ile bisiklete bindim ve ayağımda sandalet vardı. Fakat, ben sandaleti pedala kitlemeye çalışırken , hatta bir tık üstüne çıkıp neden kitlenmiyor şimdi bu? Sorusunu sorarken buldum.. Sonra gözlerimi kapattım 5-10 sn derin nefes aldım. Sizce doktora gitmeli miyim ? Komik ama 😅 bir kişi daha böyle olmuşsa, kendimi teselli edeceğim..

Herkese günaydın 🙋🏻‍♂️ve kazasız belasız sürüşler dilerim..Birkaç gün önce şöyle bir şey başıma geldi.. Markete gitmek için yola çıktım , kask dışında üzerimde bisiklet ekipmanı yoktu. Şort ve t - shirt ile bisiklete bindim ve ayağımda sandalet vardı. Fakat, ben sandaleti pedala kitlemeye çalışırken , hatta bir tık üstüne çıkıp neden kitlenmiyor şimdi bu? Sorusunu sorarken buldum.. Sonra gözlerimi kapattım 5-10 sn derin nefes aldım. Sizce doktora gitmeli miyim ? Komik ama 😅 bir kişi daha böyle olmuşsa, kendimi teselli edeceğim..
İleriye ket vurma deniyor bu duruma :)
Arada benim de başıma geliyor.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa

Bir kaza sonucu uvuzlarını kaybeden insanlarda bazen "Phantom organ pain syndrome" denen fenomen meydana geliyor. Noksan olan organdan kaynaklı ağrı ve acı hissediyor bu insanlar.

Sizdeki durum da buna benzer. SPD ayakkabılarınızı o kadar fazla benimsemişsiniz ki artık bir uzvunuz haline gelmiş; yokluğunda bile sanki varmış gibi davranıyorsunuz.

• İnanılmaz
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
İleriye ket vurma deniyor bu duruma :)
Arada benim de başıma geliyor.
Ohh ,şükür o zaman 😌 destek için teşekkürler..
Bir kaza sonucu uvuzlarını kaybeden insanlarda bazen "Phantom organ pain syndrome" denen fenomen meydana geliyor. Noksan olan organdan kaynaklı ağrı ve acı hissediyor bu insanlar.

Sizdeki durum da buna benzer. SPD ayakkabılarınızı o kadar fazla benimsemişsiniz ki artık bir uzvunuz haline gelmiş; yokluğunda bile sanki varmış gibi davranıyorsunuz.

Hem beğeni hem şaşırma tiki yoktu , çok mantıklı ve teknik bir açıklama oldu.. teşekkürler ..tekrarını yaşamadım amaöyle insanları düşününce , artık böyle bir dalgınlığa düşeceğimi sanmıyorum .. üzülmedim değil

Geri