Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçi fobileri

Scudo
Bende yolda giderken benimkinden daha pahali,daha ust seviye donanimli bir bisiklete sahip, benden çok daha havali biriyle karsilasmaktan korkuyorum :D

4:30 - 5:00 gibi çıktığım antrenmana, köpek dostlarımızdan(!) dolayı, artık 6:30'dan önce çıkmıyorum. Beşiktaş - Sarıyer arası antrenman yapan arkadaşlar bilecektir oranın meşhur köpeklerini:uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@cetinsangu 1.75 den ince tekerler giriyor malesef ray aralarına, 1.75 tekerde havası az ise girebiliyor (tam sınırda diyebilirim), girincede direk düşürüyor insanı

@cetinsangu
@cetinsangu
Bakın bunu unutmuştum.
Ve bu nedenle iki defa yerle haşır neşir olmuşluğumda var iken hemde.:(

Uykularim kaciyor.

9jnRvsjeoUKkl3Yu1R131Q.jpg

Bisiklet ile çok süratli giderken ön tekerliğin birden fırlayıp ağzımın burnumun kırılmasını hayal etmem beni gerçekten çok korkutuyor.

Rüzgar, yokuş, bisiklet yolunda yürüyen yayalar, yola atılan camlar, köpek.

Yüksek hızda seyrederken önümde araç kullanan bayan şoför(tip).

T*ksiden inerken yola bakmayan, artist artist inen tipler. Etrafı umursamadıklarından kapıyı bisikletin önüne açabiliyorlar. Hal ve hareketlerini inceleyecek olursak maybach s600 biniyorlarmış gibi davranırlar ama bindikleri şey elma kasası şeklinde ama böyle hafiften otomobile benzeyen 4 tekeri, fındık kadar motoru, at arabası süspansiyonu olan; yağ tenekesinden mamul bi garip cisim.

1)Ulaşım imkanının olmadığı yerlerde sürerken bisikletin arıza yapması, lastik patlaması kısaca yolda kalmak. 2)Köpekleri çok severim ama itiraf edeyim fobi değil ama korku ister istemez oluyor. 3)kapı açılması.

Kış günü,dışarı çıkmak için tüm hazırlıkları yaptıktan sonra ayağınızı kapıdan dışarı atarken, tuvalete gitme isteği gelmesi...

Korkum, korkumun olmaması. Geçenlerde uzun ince bir yola girdim. 2 beyaz fodul köpek koştu peşimden. Ben biraz hızlandım. Sallamadım. Arkalarından bir kangal çıkıp gelmesin mi. Siyah diken tasmalı. Ağır ağır koşuyor ama yine de hızlı. Onun koşturması 1 haftadır gözümün önünden gitmiyor. Yine hızlanıp kurtuldum ama in cin top oynayan yer yer evlerin olduğu uzun ince yollara daha sürer miyim? Asla..

Bazı bisikletcilerin tur yaparken başkalarının bahcelerine dalması bide göz hakkı demesi :mad::mad::acpsnr:

Geri