Scudo Sports

Bİsİkletçi palavralari

Bu arkadaşımız aklına eser 3 saatte Giresuna(125 km) gider, aynen de geri döner hem de mtb ile, gecenin saat 03.00 nde kalkar canı sıkılır Artvine gider gelir 14 saatte ( 524 km)

Çok şanslısınız, kıymetini bilin bence o arkadaşın Mümtaz bey 😃

Scudo
@Süper Dede TTtbr02 ye günde en az 500 km atarım diye katılımcı olmak istedim.

Sonra aklıma geldi bisikletim MTB olunca hemen 100 km düştüm.
Sonra tekrar düşündüm spd pedal falan filan ,teknik bilgiler detaylar , hava koşulları 200 km daha düştüm.

Yarış yaklaştıkça daha da düşerim. :koptum: Başlığa yakışır bir palavra olsun dedim.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
@Çağdaş78 Allah rahmet eylesin, inanın unutmuşum, hakkında daha önce okumuştum bir iki , şey verdiğiniz linkide okuduk eyvallah. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Sözüm meclisten dışarı bisiklete binerken yapılan kilometreler bisiklet satılığa konunca aşağılara iner, ben daha satılıkta olup binlerce kilometre yapılanına rastlamadım. Genelde fazla binilmemiştir, bir heves alındıktan sonra bir kenarda beklemiştir, bazen hediye gelip binilmediği de olur ki "ulan milletin ne seveni varmış" dersiniz içten içe :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Günlerden bir gün bisikletforumda içinde bisiklet olan -birçok kısmında bilgi de içeren- bir goygoya başladım.Değerli pedalşör Özcan Güler de ben goygoya başladığımda İstanbul'dan yola çıktı ,bir sürü şehir geçti, Marmara Denizi'nin etrafını dolaşıp tam tur attı, ben hâlâ daha goy goya doyamamıştım ki değerli yöneticim @Anonim aşağıdaki gibi ''yeter gari'' dedi :tskler:

Ben hızımı alabildim mi tabii ki alamadım ,yetmedi. Whatssapptan te Fransa'daki Mösyö @Cemal Ç. i taciz edip iki doz da ona goygoy yaptım.

Geri