Scudo Sports

Bisikletçi Teyze

Istanbulda olanlarinkini ben cok ucuza gonderebilirim, kurumsal mng uyeligi var sirketin.

Belirttiginiz uzere bisikletforum olarak bunu yapabiliriz. Elliser lira atesleyecek 90 tane forumcu toplayabilsek al iste cikti teyzenin 45 gunluk yevmiyesi.
zor degil. Ne dersin usta?
Listeye beni de yazın.

Scudo
Forumda Konya Meram'dan birileri yok mu? Teyze ile gorusup ihtiyacin dogrulugunu teyit ederek kendisi ile iletisimimizi saglayabilecek?
Ben bir bisiklet firmasinda calisiyorum, dukkana gelen musterilerden de toplarim kendisine birseyler.

Ben Konya'dayım. Bu dükkanı hiç görmedim ama eğer yardımım dokunacaksa vakit ayırıp dükkana uğramaya ve durumu anlatmaya çalışırım.
ikimiz gidip görüşebiliriz teyze ile ama nasıl dicez kabul edecekmi ?

bende varim, bir hesap no belirlensin, paralar orada toplansin, konyadaki arkadaslardan biri elden teslim etsin derim. Ama bu tip insanlar boyle yardimlari kabul etmeyebilirler, bu kismi biraz zor olabilir artik uygun bir dille teyzemizi incitmeden kirmadan hakkini teslim etmeliyiz

İhtiyacı olan takım malzeme listesini konyadan bir arkadaş ilgilenip belirlerse buradan ortak hesaba para yollar alır ve kendisine elden teslim eder. 40 kişi 100 lira ateşlesek malzemenin alet takımının kralı alınır.

Teyze ameliyatını olsun evvela. O sürede geçimine katkımız olsun.

Teyze ameliyatını olsun evvela. O sürede geçimine katkımız olsun.
Mehmet abi bu yorumuna hak veriyorum. Kapalı kaldığı süre içerisinde geçimini sağlasın. Merak etmedim değil ameliyatını nasıl halledecek. Umuyorum sigorta vs vardır.

Mehmet abi bu yorumuna hak veriyorum. Kapalı kaldığı süre içerisinde geçimini sağlasın. Merak etmedim değil ameliyatını nasıl halledecek. Umuyorum sigorta vs vardır.
.tahminim sgk lı. söyleşiden ben bunu anladım.

konyadaki arkadaşlardan da destek isteyebilirim bu konuda biz böyle bişey düşündük. sizde yardım edermisiniz ekipman ihtiyacı vs. karşılamak babında

İhtiyacı olan takım malzeme listesini konyadan bir arkadaş ilgilenip belirlerse buradan ortak hesaba para yollar alır ve kendisine elden teslim eder. 40 kişi 100 lira ateşlesek malzemenin alet takımının kralı alınır.
Delta bisiklet de bize bu konuda yardımcı olabilir. Yeter ki önce teyzeyle görüşülsün. Sonra her tür kampanya kolay.
@Delta @Admin @ulas

İlk fırsatta dükkanına uğrayıp burayı bilgilendirmeye çalışacağım. Bisiklet gruplarına da iletirim durumu. Yalnız en erken haftasonu müsaitim. @fatihgocmez eğer siz daha erken müsait olabiliyorsanız daha önce gidebilirsiniz. Veya haftasonu ayarlayabiliriz.

Geri