ctnky
Üye
- Tepki
- 52
- İsim
- Cihan Çetinkaya
- Bisiklet
- Carraro
kendilerinden 26 temmuz gecesi bir adet carraro 224 satın aldım, baktım 3-4 lira puan vermiş, dedim bununla da bir şey alayım beraber kargolasınlar. canlı sohbetten sordum henüz kargolamamışlar, üzerini tamamlayıp bir adet de narr satın aldım ve beraber kargolamalarını rica ettim. onlar da kabul etti, kargo numaraları da iki sipariş için aynı girildi vs, bi kaç güne bisikletim geldi. bisiklette şimdilik bi sıkıntı yok; gittim kurdurdum kullanıyorum fakat kutudan narr çıkmadı, ayrıca bisikletin faturası da çıkmadı. kendilerine fatura ve narr'ın çıkmadığını bildirdim ilgileneceklerini söylediler, ama herhangi bir gelen giden olmadı. ben özellikle narr'ın çıkmadığını defalarca bildirdim, her seferinde ilgileniyoruz, ilgileneceğiz dediler. mail attım, canlı sohbetten yazdım, en son facebooktan yazdım okundu görünüyor dönüş yapmamışlar. velhasıl kelam yaklaşık iki ay oldu, fakat halen ürünü göndermiş değiller. artık göndermelerini de istemiyorum zaten, bi cevap verseler diyeceğim ki hesaba puan olarak tanımlayın başka bir şey alayım. harcadığım puan ve üzerini tamamladığım tutar 17,13 lira. parasında değilim ama adamlar cevap vermiyor. bisiklet de muhtemelen teşhir ürünü falandı, çünkü tekerler tozlanmıştı kurarken. bu da böyle bi tecrübemdir.