Bu tarz yazışmalar resmi değilse malesef önemi OLMAMAK ZORUNDA;
1- Ben türkçe yazım krallarını vsvsvsvs.... bilmemiş olsa İDİM ilk başlığmda "ya da" kelimesini doğru kullanamazdım çünkü aşağıda yanlış
2- Türkiyede bu tazr durumlar oldukça masraflıdır; NETTE YAZISMAK,TELDEN mesajlaşmak, vsvsvsvs....
3- belki yaşınız cok büyük olduğu için mecbur kalmadınız ama normalde 18li yaşlarda yada 20li yaşların sonuna kadar farketmez, sewgilisi olan gencler kız ayda erkek Tel mesajlaşmasında az TL gitmesi için türkceyi inanılmaz bir halde kullanıR ama karsı taraf anlaR. Netini cep telinin hattı ile sınırLI kullananlarda aman hemn yazıp cıkyım hızlı hızlı düşüncesinde olupta bazı yanlışlıklar yapabilir ama düşünmez bile, farkında olsada yazaR cıkar hemn.
4- Konum size göre gereksiz olabilir ama evinde bu tarz şeylerden bi haber olan insanlar "ACABA ALSAM MI? ACABA GEREKLİ Mİ? yada acaba insanların tercihi nedir" şeklinde düşünüp burada bunu öğrenmeye çalışır ve onun için önemlidir BEN SİZİN YORUMUNUZDAN ÖNCE ALMAYI HİÇ DÜŞÜNMÜYORDUM AMA ŞU AN "biara alırım yaaa" şeklinde bir düşüncem oluştu.
NOT= EĞER Kİ ÜLKEMİZDE her bütçeye ucuz gelebilecek kadar ucuz bir iletişim olursa size söz BUNLARA DIKKAT EDECEM cünkü benm içinde çok önemli türkçeyi doğru kullanmaK vb. şeyler fkt elinize geldiği gibi hızlıca yazmaya ZORLA teşvik eden bir sewgiliniz bir bütçeniz vede bir iletişim pakediniz olsaydı EMİN OLUNNNNNN AYNISINI YAPARDINIZ. BU tazar resmi olmayan yerlerdeki yazışmalarda da insanlar alıştığından dolayı hızlıca yazıp cıkabiliyor.