Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçiler için SiS karbonhidrat jel ve supplement

supplament dışında genel olarak öyle bir durum var. En son Sora Tekstil in sayfasna baktığımda onda da bütün ürünler aynı şekildeydi.

Sora Tekstil 22/03 ve 22/04/2021 tarihleri arasında yenileme çalışmaları yapıyormuş, ondan dolayı stoklarının görünmeyeceğini belirtiyordu ana sayfasında. Bundan dolayı stok görünmüyor şimdilik.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Scudo
1 aylık piyasadan çekilme gibi bu yahu. Bana çok saçma geldi. Görülmüş bir şey mi bu?

@erman35 Ben artık kısa sürüşlerde ihtiyaç duymuyorum. Uzun sürüşlerde vücudun kaybettiği minerali,tuzu dengeliyor. Halen kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: erman35
sis hiç kullanmadım ama high5 in suya katılan elektrolit tabletleri müthiş bişey. insanı ferahlatıyor
high5-tablet-zero-caffeine-hit-eceb.jpg

Sis hydro tablets lemon yeni deneyimledim. 60 kilometrelik antrenman içinde, zamana yayarak kullandım. Bitime yakın midem de yanma yaptı.Tur öncesi beslenmeme özellikle dikkat etmiştim, yâni sebep olacak başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Yine de başkalarında da benzer sorun yaşattımı merak ettim. Sis markasına güvencim var ama sorun kişi bazlı mı öğrenmek isterim dogrusu.

ürünleri nereden temin ediyorsunuz baktığım yerlerde stok görünmüyor

Sis hydro tablets lemon yeni deneyimledim. 60 kilometrelik antrenman içinde, zamana yayarak kullandım. Bitime yakın midem de yanma yaptı.Tur öncesi beslenmeme özellikle dikkat etmiştim, yâni sebep olacak başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Yine de başkalarında da benzer sorun yaşattımı merak ettim. Sis markasına güvencim var ama sorun kişi bazlı mı öğrenmek isterim dogrusu.
Ben sürekli hydro elektrolyte kullanıyorum hiç başıma mide yanması vs gelmedi. Bir dahaki turunuzda yeniden deneyin belki mideniz başka sebepten ötürü yapmış olabilir. Şayet yeniden aynı sorun olursa kullanmayın zira her ürün herkese iyi gelecek diye bir durum yok. :)

@Ersin Yılmaz
Dostum Merhaba;

BAhsettiğin ürünü sürekli kullanıyorum.

VE kullanmadığım zamanlara göre yorgunluk düzeyimin daha az olduğunu açıkça ifade edebilirim.

HErkese tavsiye ederim.

BEnde mide yanması hiç olmadı.

YAlnız geçenlerde hepsiburada 'dan sipariş verdim..
Maalesef gelen ürünün son kullanım tarihi Ağustos 2021

Allah'tan sezona giriyoruz.
Tüketiriz ama sonrası için kaygılarım var.
ürünleri nereden temin ediyorsunuz baktığım yerlerde stok görünmüyor
bende göremedim

tek değilmişim bulamayan

Geri