Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçilere ince umut...

uslsy

Marstan Katılan İlk Vejetaryen Üye
Tepki
2.597
İsim
Ömer Uslusoy
Başlangıç
1989—90
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Muharrem İncenin bisiklet sevgisine atıfta bulunarak kısa bir yazı hazırlamışlar.

Konu Muharrem İnce gibi bir Cumhurbaşkanının bisiklet binmeyi artıracağı.

(link)

Sizce de günlük hayattaki bisiklet kullanımını artırır mı?

Scudo
bu adam düzenli olarak bisiklete filan binmiyor zaten kullanmasından anlamanız lazım bizim insanımız ve medya olayları çarpıtmayı çok seviyor. kendisi bile bunu söyledi zaten ''bisikleti getirmişler bindim'' dedi... bir diğer konu ise şimdi cumhurbaşkanı motorcu olsa herkes motoramı binecek?.:p yani bu konu üzerinden değerlendirme yapmak ne kadar mantıksız.biz öncelikle cumhurbaşkanının niteliklerine özelliklerine bakalım. insana topluma ve çevreye duyarlı olsun yeterli, kimin oldugu mühim değil.

Bisikleti sevmesine gerek yok, kaldırım üzerine park tecavüzünü önlesin, bir de sahil şeridi dışında da bisiklet yolu yapsın. Bunlar pembe temenniler tabii. Bir de gerçekler var...

Devlette makam aracı biraz saltanat olmuş azalsın. bence en düşük müdüre kadar altında araba veriliyor.

Bi ara da elinde mazot bidonu vardı, ne yani mazotçulara İnce bir umut mu olacak ? Yoksa traktöre bindiği için traktörcülere mi ? Çok saçma bir bakış açısı var. :confused::ckskc:

Sanki bisiklet kullanımını kolaylaştırmak için daha fazla kalabalık turlar düzenlenmeli. Belki protesto şeklinde değil ama varlığımızı ve ihtiyaçlarımızı daha net ortaya koymamız lazım. Tabi ki bu benim naçizane fikrim.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Yahu diyorum ki keşke şöyle bisikletin içinden gelmiiş, profesyonel düzeyde yarışmıış, bisikletle doğmuş, bisikleti bir hayat felsefesi haline getirmiş, hayatı adeta bisiklet olmuş biri cumhurbaşkanı olsa da, ülkede bisiklet alanında devrim yapsa.

Ama aklıma birkaç gün önce bis.der.baş. Murat Suyabatmaz’ın yaptığı “bisikletliler trafikte serseri mayın gibi dolanıyorlar” açıklaması geliyor ve boşa hayal kurduğumu anlıyorum :acpsnr: Çünkü kendisi az önce saydığım özellikleri karşılamaya aday biri (biriydi)

Geri