Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçileri aşağılayarak mizah yaptığını sanan instagram sayfası

Hakan38

hı garbon
Tepki
201
İsim
Hakan Atabay
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
(link)

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sizce sadece mizah amaçlı mı paylaşılmış çünkü sayfanın admininin arabasının olmadığı ve bir çocuk olduğu görülüyor.
Bisikletlilere neden bu kadar sinirlenmiş olabilir ?

Fotoğrafın altına yorum yapmayın keşfete çıkması kolaylaşır spam atabilirsiniz kaldırılması için.

Scudo
Arabasıyla bir hayvana(tilki gibi) vurduğunu sanan otomobil sürücüsü,vurduğu şeyin bir hayvan değil de bisikletçi olduğunu anladığı için tanrıya şükrediyor..Benim gördüğüm bu..

Türkiye'de bu sene çok fazla bisikletliye sürücüler çarptılar ve bisikletçileri öldürdüler..Böyle bir dönemde,bu gönderme iyi olmuş aslında..Trajikomik bir durum..Kara mizah bu..

ünlü olmak adına ne hallere düşen ve neylerden vaz geçebileceklerini gösteren insancık bu ve bunun gibi düşünenleri kısırlaştırma işlemine tabii tutmak gerekli bence gelecek nesiller adına hayırlı bir iş olur gibime geliyor

• Beğen
Tepkiler: Scutoid ve Hakan38
Bunu yapanlar insan değiller maalesef, izmir urlada sabah rutunda aracın biri yolda durdu bende arkasindayim 4-5 metre geride durdum bekliyorum dönecek yada sağa sola park edecek diye düşündüm. Adam bi anda ne sinyal ne bisey geriye hızlıca gelmeye başladı bende bağırmaya başladım hayır dur vs... gelmeye devam etti son bir hamle elimle cama vurdum bu sırada bana çarptı tabii düşecek gibi oldum ama düşmemek için ayakta kalmaya kendimi zorladım yoksa altına alıp geri geri devam edecekti hayvanat. Neyse bikac hafta kolum bacagim mor gezdim ama geçti neyseki, ardından araçtan indi ve sen yolda ne yapıyorsun dedi? ( yol bisikleti renkli forma, kask vs herşey var) sonra bisey oldu mu vs diye sordu ardındanda ben aynaya hiç baktinizmi veya sinyalinizi niye kullanmadınız vs dedim lütfen bundan sonra kullaninki en azından ne yapacağınızı arkanızdakiler görür anlar diye belirttim. Bu arada da biz yol ortasındayız gelen geçen vs arkadan gelen bi araç korna bastı sinyalini yaksana dedi geçerken. Bizim öküz ne desin " hastır ulan ..... dedi ve sövdü herife". Şimdi bu adam egitilebilirmi ki? Tabiiki hayır maalesef herkes ehliyet alirsa olacağıda budur yapacak bişey yok.

Kendisi Efe Aydal'dır. Youtube da kendi adında bir kanalı var. Hazırladığı videolarda bile ne yapmaya çalıştığını çözemediğim bir şahıstır.

• Beğen
Tepkiler: Hakan38
Kendisi efe aydal izmirden tanirim kendisini, ege astronomi mezunu, tekvandocu, bi donemle kisa filmler cekmistir youtube da, harun yahyacilarla ve hukumetle basi dertte muhalif bir isimdir su siralar ne yapar ne yer ne icer bilmiyorum.

• Beğen
(link)

"Ezilenle, başkalarının acısı, sıkıntısı, gerçekliğiyle mümkün en ağır biçimlerde dalga geçerek mizah yapılır mı? Sosyal medyada derdini paylaşan ağır hastaya, dünyanın dört bir yanındaki aç, evsiz, işsiz insanlara, tarih boyu zulüm görmüş dezavantajlı gruplara, tecavüz mağduruna, etnisiteye yönelen hakaret, komik midir? “Düşene gülmek” ilkel refleksi nasıl bu kadar yaygın bir eğilime dönüştü? Bu bir tür kara mizah mıdır yoksa düpedüz ruhun karanlığı mı?"

Böyleleri içimdeki Vandalizmi uyandırıyor. Kınamam, haddini bildiririm cinsinden..

• Beğen
Arkadaş mizah yapmış. Profilini incelerseniz zaten anlaşılıyor.

• Beğen
@CeRKeZ

Bu tarz mizahlar hoşuma gitmiyor neymiş efendim '' bisikletçiyi ezmişmiş '' hiç komik değil bence :mad:

Her havlayana baksaydık :)

• Beğen
Profil fotosunda Efe Aydal var diye sahibi efe aydal mı oluyor? Afedersiniz de bazıları saçmalamış. Sadece kalitesiz bir kara mizah sayfası, aldırış etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Hakan38 ve CeRKeZ
Geri