Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisikletçileri burçları

Hangi burçtansınız?

• kova

• balık

• koç

• boğa

• ikizler

• yengeç

• aslan

• başak

• terazi

• akrep

• yay

• oğlak

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.
Scudo
Forumca hepten burçlara merak salacağız. :hhhhhh:
Bıyıklı ortalıklarda yok, gitmiş burç yazısı yazıyordur. Forumdaki herkesin burcunu tek tek yazarsa şaşırmam.
Ondan sonra bizim forumdakiler ışık görmüş tavşan gibi oluyorlar. Bıyıklıya herkes teşekkür seansı yapar. Niye teşekkür ettiklerini bildiklerin de değil de hani.:ssrtcbya:Teşekkür ederim bıyıklı beni iyi mimlemişsin gibi.Teşekkür ederim bıyıklı burç yorumunu okudum, güne güzel başlıyorum:booo:

@hamlet2006 Umarım yazısında bizim kedi taht savaşlarını anlatmaz :D Okurken konuya hakim olmayan kişilerin anlamayacağı şeyler yaşanıyor buralarda:koptum:

Şimdi ben bu burç olayına ayar oldum. Bill Gates ve elon musk brotherler akrep burcuymuş. Sayın your majesty @hamlet2006 , (gardaşım @Cemal Ç. gibi araya mesafe koyuyorum :koptum: ) adam teklife göre burç belirleyebileceğini beyan etti. Sanırım akrep burcu. Tüccar gibi konuşuyor. Devlet sırrı mı? Çatladım kaç gündür meraktan.

Kabul etmiyorum. Burcunu itiraf et.:mad:

Akrep burcu olduklarına sasırdım doğrusu,akrep burçları genelleme yaparsak ıcgudusel olarak kındar,aşırı para duskunu,sınsı,ıntıkamcı,rıskısever.mateverse dünyasına buyuk paralar yatırdıkları asıkar bakalım yakın zamanda neler bekliyor bızı:)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ah biz ikizler 🤔

Geri